Делян Пеевски. Снимка: Булфото, архив
fallback

Депутатът от ДПС и кандидат за представител на движението в ЕП Делян Пеевски категорично отрече обвиненията на председателя на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов, който твърди, че му е оказван натиск по определени дела.

Oще по темата
„Не мога да повярвам, че всички в тази държава изкупват вините си през Делян Пеевски. Наистина ли всеки виновен в тази държава оттук-нататък ще оправдава греховете и престъпленията си с мен? Обвиненията на Пенгезов будят у мен съжаление и смях. Заявявам категорично, че никога и по никакъв повод не съм натискал това лице нито лично, нито чрез други хора, както той твърди. Пенгезов нито ме интересува, нито някога ме е интересувал, за да му обръщам такова внимание“, коментира Пеевски пред ПИК.

„Защо се сети да ме набеждава точно в момента, в който е получил призовка и когато наши и чужди се занимават с неговата дейност? Искам да го попитам нормално ли е един шеф на съд да общува с адвокати, каквито аз уж съм му изпращал да го изнудват? Кои са тези адвокати? Защо той си служи с анонимни клевети и набеждаване? Неговото поведение е типично за синдрома, който властва в момента в публичното пространство - всеки да си измива ръцете с Делян Пеевски“, заявява още той.

Пеевски заявява още, че няма да се откаже да води битка с "Росен Плевнелиев, Иво Прокопиев, Веселин Пенгезов и подобните им и в бъдеще". "Само че вече ще го правя в ново качество“, категоричен е Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 10 години

Сега и този ще го изкарат герой и по-бял от ангел, само защото се е обявил срещу национално заклеймения лош Пеевски.

14

грух на Европейски

преди 10 години

А ти Грухчо ще будиш недоумение в Европарламента, как България може да изпраща такива екземпляри като теб!

13

Анонимен

преди 10 години

Както на един цирк му отиват клоуните и маймуните, така и на българия и мязат такува като тоя....

fallback