Салахедин бин Аладин. Снимка: БулФото
fallback

Алжирският гражданин Салахедин бин Аладин, който нападна 20-годишната продавачка Виктория Христова, се призна за виновен.

В Софийския градски съд днес започна процесът срещу него. Пострадалата Виктория Христова предяви граждански иск срещу алжиреца на стойност 70 хил. лева, предаде БТА.

Салахедин бин Аладин беше задържан през ноември миналата година от гръцките власти, след като успя да избяга от България.

Oще по темата
Дни преди това той нападна продавачката в денонощен магазин на улица "Пиротска" в София. По делото е подсъдим и българинът Александър Симеонов, който според разследващите е помогнал на Аладин да се укрие.

Докато миналата година съдът заседаваше дали да остави алжиреца в ареста, той заяви, че действията му са били провокирани от обиди на Христова към него.

По думите му момичето го е нарекло "бездомно куче, което яде от боклука". Тогава магистратите не приеха тезата му и заявиха, че дори това да е така, не е било нужно Бин Аладин да напада момичето с нож и да се опитва да го убие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

тракиец

преди 10 години

Да се маха от България.Гнусна ***.При доказано престъпление автоматично трябва да им бият шута,защо ги оставят да си разиграват кончето тези гнусляци.

19

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми сънародници,нека бъдем хуманни,нека не го убиваме.Него и всеки *** нарушил закона да се оковът с пранги и в мините да помагат на икономиката ни.Всички безделници от Нгоро нгоро и околните африкански държави да се впрегнат за изграждането на нашата Родина.При 18-20 часов физически труд кьорав пришълец няма да остане.

18

vot

преди 10 години

sergo,manolova,boiko,bolen i koi li ne dolen ***,napraviha ot stolizata-damash,tae´rpim tiah i arabski zigani,abe,niama takava smesna darjava,tia tribva da se bombardira,po-gdobre smart-a,taka samo gavra

fallback