Цветан Цветанов Снимка: БТА
fallback

Арест или парична гаранция от близо 100 хил. лв. ще поиска прокуратурата във вторник (4 юни) за бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, твърди TV7.

Очаква се утре, след като подаде заявление за отказ от имунитета, Цветанов да бъде повикан в Националното следствие за повдигане на обвинение и постановяване на мярка за неотклонение.

Oще по темата
Имунитетът на Цветанов беше поискан от главния прокурор Сотир Цацаров, след като в началото на май стана известно, че прокуратурата готви привличането му като обвиняем. По време на разследването са били събрани достатъчно доказателства, че бившият вътрешен министър е участвал в незаконното подслушване на политици, журналисти и други общественици.

В отговор самият Цветанов заяви, че е готов да се откаже от имунитета си, за да няма спекулации и продължаване на репресиите спрямо личността му и спрямо ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

Анонимен

преди 11 години

сами, правиш хипотези и ги описваш като нещо случило се. Тъпо брат!

114

Sami

преди 11 години

От къде ТV7 знаят какво ще поискат от прокуратурата? Или Делян Пеевски диктува какво да става там. Тогава Цацаров за какво е? За рекламно лице на прокуратурата ли?

113

koko

преди 11 години

smart na bsp i dps

fallback