Снимка: архив, Булфото
fallback

Йосиф Йосифов-Йоско е бил арестуван в Солун в четвъртък вечерта, пише на първа страница в днешния си брой "Телеграф", като се позовава на източници от полицията.

Интерпол го издирваше в продължение на две години за поне 10 поръчкови убийства, побои, рекет, въоръжени грабежи и наркотици. Родните служби за сигурност влезли в дирите на опасния гангстер преди около месец, когато любовницата на Йоско Костинбродския - Радостина Димова, била открита зверски пребита и изхвърлена пред вратите на правителствена болница.

Димова била приета по спешност в лечебното заведение и стабилизирана. В хода на разследването станало ясно, че жената е получила нараняванията, след като се спречкала с Йосифов и той се нахвърлил върху нея с юмруци и ритници.

При разплитането на случая станало ясно, че бандитът се укривал в къща в Солун, която купил преди 4-5 години, но се подвизавал под чужда самоличност.

Арестът минал като по учебник, защото Костинбродския бил изненадан и нямал време да реагира. При обиска в дома му полицаите открили маски, бронежилетки и автомат "Скорпион". Според свидетелски данни изчезването си през 2010 година Йоско се прибирал 3-4 пъти инкогнито в софийското село Безден, където живее.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

qwer

преди 11 години

Бе този бандит не беше ли направил автопроизшествие натряскан като казак при което имаше май и жертва, а той уж инвалид останал или бъркам нещо. Ако е същият пък защо е на свобода бе да е.а майка му и държава скопена, така ще избега целият бандитски свят и после плащай на ИНТЕРПОЛ за издирване по света. Да ги трепят поне на место тия от другите служби и да ни ги връщат в сандъци бе за какво ни е жив в Б-я тоя.

76

Браво

преди 11 години

Добре че е чуждата полиция да свърши работата на Цецко и тези преди него... защото те не смееха нищо да му направят на този ***... явно си е плащал в апартаменти и др. дребни придобивки.

75

С НАМИ БОГ

преди 11 години

Е ТОЯ НЕ СИ ПЛАТИ НА РОГАТИЯ ФИЗКУЛТУРНИК КАТО БРАТЯТЯ ГАЛЕВИ И СЕГА ЩЕ СИ СЪРБА ПОПАРАТА !!!ЦВЪЦКО СЛЕДИ ВСИЧКО, Е МАЛКО ОПУШТИ ЖЕНА СИ ТА СЕГА СЕ ЧУДИ КАК ДА СИ ГО ВЪРНЕ НА ТРАКТОРА АЛЕКСЕЙ, НО ТОВА Е ДРУГ СЛУЧАЙ !!!

fallback