Ангел Рашков в съда Снимка: Булфото
fallback

Апелативният съд в Пловдив остави с постоянна мярка "задържане под стража" още един внук на Кирил Рашков – Ангел. Той бе задържан, след като се опита да подкупи пътни полицаи с 20 лева.

20-годишният член на ромската фамилия е заловен да кара без шофьорска книжка, която му е била отнета, защото е издадена на база фалшива диплома за основно образование.

Магистратите прецениха, че става въпрос за умишлено престъпление, за което се предвижда затвор до 10 години.

Опитът да се подкупят полицаи е направен докато Ангел Рашков е бил в изпитателен срок на присъда за фалшифициране на документи.

Налице е реална опасност от извършване на друго престъпление, затова няма по-адекватна мярка от "задържане под стража" за постоянно, решиха магистратите.

Oще по темата

Ангел е карал "БМВ Х6" и бил спрян за проверка на изхода на Пловдив в посока Асеновград.

Полицаите поискали документите на шофьора, но се отказало, че той кара без шофьорска книжка. Причината – тя била отнета, защото е издадена на база фалшива диплома за основно образование.

Ангел Рашков е подхвърлил двайсетолевка в патрулната кола с цел да подкупи полицаите, по тази причина е бил задържан.

Сега наследникът на ромската фамилия ще търка наровете в Следствения арест докато чака началото на процеса срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 12 години

*** джери... половината са за ТАМ

31

До 42

преди 12 години

Йордане, не четеш! Опитал се е да подкупи полицаи, докато е в изпитателен срок на присъда за фалшифициране на документи! Е, за това ако не го бяха вкарали в ареста, незнам!

30

йордан

преди 12 години

да не би случайно истината да е друга???за 20лв.постоянно в ареста--да не му е дигнал някой мерника и куките да са си го прибрали както пребираха караменски навремето?много е мътна тая вода?

fallback