32

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 12 години

*** джери... половината са за ТАМ

31

До 42

преди 12 години

Йордане, не четеш! Опитал се е да подкупи полицаи, докато е в изпитателен срок на присъда за фалшифициране на документи! Е, за това ако не го бяха вкарали в ареста, незнам!

30

йордан

преди 12 години

да не би случайно истината да е друга???за 20лв.постоянно в ареста--да не му е дигнал някой мерника и куките да са си го прибрали както пребираха караменски навремето?много е мътна тая вода?

29

българин

преди 12 години

*** големи сте овце всичките кой кво работел И щял да гласува за Боко *** вие пак за боко ще гласувате ЩОТО СТЕ МАЛО УМНИ Колкото до това за Внука вие мислещите тук когато почнете да спрете да завиждате тогава ще вадите и пари Който има пари не значи че е лош човек храни семейства овчари Националисти се наричате пък на един протест не сте излезнали все някои ви е виновен КОЙТО САМ СИ ГО НАПРАВИ НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ позамислете се малко а не критикувайте всеки че *** геноцида тук всички сте за съд

28

Анонимен

преди 12 години

ta sivee raskovi mnoko ki obicam ot sarce te sa veliki care na bg ste krastim raskovica slet vreme a bulgareskite varvari v voloska balgaria ot gatetosa doslo svinete ne razbrahteli zemiata e basa na romite ne iskmame svine v zemiteni bulgarski varvari tangraci bezicnici

27

до БЕНАТОВА

преди 12 години

скъпа, обичаш парите също като БОСФОР ТВ!?? значи хората дето си плащат данъците не продават дрога и фалшив алкохол и не плащат на МВР и данъчните са *** АЛКОХОЛИЗИРАНИ???? Абе,МИРОЛЮБА ЩО НЕ РОДИШ ДЕТЕ НА КИРИЛ РАШКОВ И ТО ЦАРЧЕ ДА СТАНЕ!????

26

Анонимен

преди 12 години

MRASEN I NAGAL *** KADE E VATRESHNIQ MINISTAR NALI SE PRAVI NA RASLEDVASHT ,OPA ZABRAVIH NALI SA VZIMALI KINTI I OT TQH TA ZA TOVA GI PAZQT ETO TOVA E BALGARI SRESHTU BALGARITE I SAS ***

25

KRITIK

преди 12 години

EH TEZI SIGANI!PAK STE KUPQT BALGARSKIQ SAD!

24

Анонимен

преди 12 години

До тук всичко е повече от добре, но... нека да докаже от къде *** пари за колата, той и семейството му. В противен случай няма да повярвам на управляващите.

23

MINDJO

преди 12 години

I NE SAMO EDIN JEZAL ;-))) NADIAVAM SE

22

sinia

преди 12 години

TAM IM E MIASTOTO NA "CARSKATA" FAMILIA!!!

21

Rocker

преди 12 години

Ако Герб почнат да ги мачкат тия наистина, много българи пак ще гласуваме за тях ! И няма да има нужда да си фалшифицират изборите :) Просто искайте на малкия *** да докаже доходи за Х6-цата, ако не може я вземете !!! И така всеки път като се покаже на пътя !

20

Анонимен

преди 12 години

Браво на обикновените полицаи - свършили са си работата. Сега да видим какво ще реши Съда и колко ли двайсетолевки ще се опитат да им подхвърлят.

19

Генерал Луков

преди 12 години

Да не би някой "случайно" да се самозалъгва че на тия ще им направят нещо?!? Всичко е пушилка за пред нас и медиите...! А след няколко месеца ще го гледате Кирил Рашков да ни показва СРЕДЕН ПРЪСТ от някой джип,каран от внука му!.... Обаче незнам дали ще са живи същите тези национални предатели за да видят Майка България след 50-70 години.... Какъв ще бъде резултата от това да позволиш на ***-турската *** и *** да си прави каквото иска тук! Примерно Президентът ни да е от рода на Азис..!

18

Анонимен

преди 12 години

"Ангел е карал "БМВ Х6" и бил спрян за проверка на изхода на Пловдив в посока Асеновград."НЕГРАМОТНИЯ РОМ КАРА ДЖИП BMW X6 КОЙТО СТРУВА КЪМ 80 000лв

17

Анонимен

преди 12 години

4e i naglo gleda miskina

16

Генерал Луков

преди 12 години

Докато *** са "решаващият глас" в всички изборни вотове.... така ще да е! :( Няма какво да се заблуждаваме Дами и Господа! :( Защото отчаяния от всичко средностатистически българин е СПРЯЛ да гласува отдавна но *** долен за 20 лева и три кюфтета със биричка ще си даде гласа веднага!!! А раждаемостта при тези маймуноподобни създания сравнена със нашата?!? Но да НЕ обиждам маймуните все пак! Че има и някакви ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТИ,който им защитават "правата"?! Хан Крум най добре е казал!

15

malart

преди 12 години

Къде е короната на принцесата? В ареста я чака царския жезъл.

14

безработен

преди 12 години

БМВ Х6 ?!!! Този какво работи , че на 20 години кара кола за толкова пари ? Трябва явно да се интегрирам като *** , за да мога да съм поне малко под тяхното ниво !!! Абе прокурори има ли в тази държава ? Мен за неплатени сметки в затвора ще ме вкарат , този ни работил , ни учил , нито книжка има ... дайте му сега еврофондове и стойте та гледайте сеир !!!Може и депутат да стане !!!

13

Така е

преди 12 години

*** са желан електорат от всички партии, но най-вече от бсп - те нямат никакви скрупули за това каква цена да се плати за властта.