Снимка: Impact Press Group
fallback

Асеновградският районен съд отказа да пусне Крил Рашков от ареста и го остави с постоянна мярка "задържане под стража".

Цар Киро е прегледан от трима лекари. В тройната съдебномедицинска експертиза е записано, че заболяванията му не са обострени и той може да се лекува в ареста.

Ако се влоши, ще бъде откаран в специализирана болница за затворници в София.

Експертизата не е обективна и е изготвена а под голям обществен натиск. На това мнение са адвокатите на Рашков, към които днес се присъедини и Хари Харалампиев.

Oще по темата

Магистратите обаче прецениха, че Кирил Рашков може да се укрие или да извърши друго престъпление и го оставиха в ареста до началото на съдебния процес срещу него, който започва на 23 януари.

Въпреки обилния снеговалеж пред съдебната палата в Асеновград бяха се събрали около 50 жители на село Катуница, които скандираха: "Убиец" и "Няма да забравим" по адрес на Крили Рашков.

За разлика от миналото съдебно заседание на излизане от сградата този път Цар Киро не размаха среден пръст.

Кирил Рашов е с обвинение за закана за убийство отправена към вуйчото на прегазения Анегл Петров – Веселин Христев. Ако бъде доказана вината му, го грози 6 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

yeremis

преди 12 години

надявам се и поне великден да посрещне от там...

98

Цар Киро

преди 12 години

Цар Киро и убийците му главорези също колят и бесят наред, това е уникално, никой ли не вижда какво прави Цир КироСамо гръцката медия 7plus7. netПише какво ни чака на Коледа в Секция Позиция

97

k1ss3r

преди 12 години

Анегл Петров , evalata manqk xaxa

fallback