Снимка: Архив Булфото
fallback

Йосиф Йосифов – Йоско, който причини катастрофа в столичния квартал „Бояна“ в началото на март, при която загинаха двама души, ще трябва да присъства на следващите заседания по делото, постанови Софийският градски съд.

Това стана въпреки съдебномедицинската експертиза от трима лекари, които твърдят, че Йосифов е в състояние, което не му позволява да се яви в съдебна зала.

Според заключението от експертизата, Йосифов не можел да стои в седнало положение повече от 15 минути и поради тази причина той не може да присъства на съдебните заседания.

В същото време обаче четирима полицаи от Сливен свидетелстват, че на 13 ноември и на 3 декември са видели Йосифов в Сливен да стои на седалката до шофьора си.

По думите на органите на реда, те са проверили личните карти на всички пътници и са изготвили докладна записка, че Йоско се е возил в джипа.

Oще по темата

На базата на тези показания съдът отсече, че след като Йосифов може да пътува от София до Сливен, може да присъства и на делото в съда.

Тези противоречия станаха повод съдът да насрочи следващо съдебно заседание на 26 януари, в което обаче ще присъства и лекар в съдебната зала.

Така ако Йосифов не се яви, делото може да продължи задочно срещу него или да му бъде наложена по-тежка мярка за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Onq

преди 11 години

Iosko Miosko si4ki sa ravni ne se znae koga nqkoi 6te gi gramne :D

68

zax

преди 12 години

69 иф Ti si sme6nik fani i se samozastrelqi i si spri mukite.I prestani s tvoite tupi i nekompetentni po temata komentari!

67

иф

преди 12 години

абе много сте силни тука в сайтовете пък сте *** и глупаците мишкииииииииии йоско ще го оправдаят пук вие ша лапате мухите и пак ще е номер 1 мишкариииииииииии

fallback