След задържането на Гълъбин Боевски в Бразилия жена му Красимира е подала сигнал във външно министерство за случилото се.

„От този момент обаче нямаме никаква връзка с нито една институция. Нека дойдат, поне да ни изтарашат залите, след като се написа, че едва ли не са някакви депа за наркотици. Да ни проверят сметките“, коментира тя пред в. „24 часа“.

„Всичко стана за секунди“, разказва дъщерята Сара за случилото се на летището, „След това ни разпитаха. Поотделно. Нямах право да говоря с него. И ме закараха в едно сиропиталище. След което се прибрах в България.“

Съпругата Красимира отрича семейството да има дългове или да се занимава с трафик на наркотици.

На въпроса дали Гълъбин Боевски е работил за Брендо или за Златко Баретата, съпругата му отговаря: „През целия си живот е работил само за Пол, Сара и Майра. И след това за мен. Други няма.“

Сара опровергава твърденията за над 30 пътувания до САЩ, по време на които се е развивал трафикът на наркотици под прикритието на участие в тенис турнири.

Още по темата

„Ходили сме три пъти. На турнирите. "Ориндж боул", "Еди Хеър" и "Принц къп". Дори тази година смятахме да пропуснем, защото просто имахме други планове“, уточнява тя.

„Никой не се е крил. Напротив, можете да ни откриете на обичайните ни места. Пазарувам в същите магазини, разхождаме малката на същите места. Пол през деня е главно в залите, но вечер гледа да е при мен, защото вече е глава на семейството. Сара пък току-що се прибра от тренировка“, разказва съпругата на Боевски за живота на семействато след ареста.

Сара не смята да се откаже от тениса. Синът Пол е поел бизнеса на баща си, а Красимира се грижи за малката Майра, която пазят от случилото се.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase