Снимка: Булфото
fallback

Софийският градски съд остави в ареста Борислав Ралчев – собственика на обрания преди четири месеца трезор в центъра на София.

Ралчев е заподозрян като поръчител и организатор на грабежа на трезора, който е бил фалирал.

Oще по темата

Той обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража" с мотива, че от ареста му са изминали вече четири месеца.

Съдът обаче прецени, че престъплението, в което е обвинен, е с висока обществена опасност и Борислав Ралчев трябва да остане в ареста.

Освен това според магистратите той може да повлияе на свидетели, ако излезе на свобода.

Решението може да се обжалва пред Софийския апелативен съд.

Трезорът на Борислав Ралчев бе ограбен на 2 май, а ден по-късно собственикът бе арестуван като основен заподозрян за престъплението.

Впоследствие стана ясно, че той е нанесъл щети за около четвърт милион лева на няколко лица. Още през миналата година пострадали от дейността на Ралчев са сигнализирали в прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ha ha

преди 12 години

7 ми, никой няма да го убие докато не върне откраднатото, после не се знае. Поли Пантев???????

14

12 12 2012

преди 12 години

2012 олигархията в България е в паника - Русиа прати морски десант във Варна и разполага 200 000 души армия и 1000 танкове на границата с Румъния !Боко Тиквата преизбран и Гоце се опитват да избягат с частните си вертолети но са засечени и свалени - Дамбовци Диневи и други морски олигарси се качват на личните си яхти но торпирани от подводнициМагистратите най-после виждат какво значи правосъдиеБемката Яне е набързо изселен в Израел

13

Нов световен ред

преди 12 години

Тези Български магистрати ще им дойде акула че няма ненаказано престъпление против изтрадалия народ на България когато Руся докара украински фронт и танкове на границата с Румъня -историята се повтори след като Европа се разедини всеки за себе си поради финансови причини -всичко тръгна от Гърция- само че този път не им се чака бавното събиране на капитал от техните хора просто ще изметат нечистата олигархия

fallback