Снимка: БГНЕС
fallback

Тихомир Георгиев – Тишо Боксьора, отказа да дава показания по делото срещу Златомир Иванов – Баретата, заради “бели петна” в паметта.

Боксьора, който е свидетел на прокуратурата, бе призован, след като делото започна отначало, и трябваше да бъде разпитан отново. Пред съда обаче той заяви, че след като са му прочели 18-годишната присъда (по дело за убийство – бел.ред.), има бели петна.

Все пак съдията и прокурорите по делото му задаваха въпроси, но той най-често отказа да отговаря или казваше, че не помни.

Георгиев се отказа от показанията, които е давал до момента. Каза, че като лична охрана на Мартин Станков – Рашо, познава част от подсъдимите, но не знае те да са се занимавали с нещо нелегално.

При старите си показания пред съда Боксьора описа много подробно структурата на групата на Баретата и заяви, че Златомир Иванов е бил ръководител, а Мартин Станков – Рашо – негова дясна ръка и контролирал дилърите.

Oще по темата

Днес обаче той не потвърди тези думи. Тихомир Георгиев каза, че познава Демби, но бегло.

Днес Софийският градски съд пусна срещу гаранция от 3000 лева един от подсъдимите – Петър Йорданов.

Причината е лошото му здравословно състояние. Според експертиза той има тромб в единия крак.

Други трима подсъдими също искаха по-леки мярки, но съдия Петър Гунчев прецени, че срокът им за задържане е разумен, и ги остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

G

преди 13 години

Ha ha ha

37

Българан е галант

преди 13 години

Ми що не вземете пищов - има ги на добри цени по черния пазар - и да разчистите тия ***,дето милите съдии не могат ги осъди ефективно и заслужено...?! Щом системата се е скапала,трябва ние сами да се оправяме с нещата от живота ни.Все пак касае нашите и вашите деца и близки.И не забравяйте - кой им даде власт и ги създаде тия биклуци - куките от червените среди,т.е. - ПОЛИТИЦИТЕ ни мили.В своя полза и за наша сметка. Ама стига - до тука! Сега с ножа и до кокал! Друго не помага! Успех!!!

36

Глупости

преди 13 години

Това е идиотизъм. За какво тогава е разследване, до съдебно производство.Щом един *** може да разиграва прокурори, следователи , съдии, като се отказва от показания, това си е глупост в законите. Той е дал показания пред съдия, подписал е , записано е на видео. За какво се прави всичко , ако всеки момент може да се откаже и твърди че е било под натиск преди това.Не е ли идиотско? А защо трябва да ги хващат тогава??? Оставете ги да си правят "ФИРМИТЕ".

fallback