На прага на поредните парламентарни избори на България и с официалния старт на предизборната кампания, предаването „Директно” по Bulgaria ON AIR тръгва на обиколка из страната, за да покаже реалните проблеми на българските граждани и да се превърне в своебразен мост между избирателите и политиците.

С утвърдената си рубрика „Директно от общините“ предаването ще отрази предизборната обстановка у нас и ще се вслуша в гласа на обикновения човек, за да покаже реалните проблеми на местно ниво, които често остават извън фокуса на партиите.

Има ли разминаване между дневния ред на обществото и този на политиците, какви са приоритетите за жителите в отделните региони на страната, чуват ли политиците какво имат да им кажат техните избиратели? Отговори на тези и още въпроси зрителите ще научават от 27 септември до деня на вота - 27 октомври, всеки сряда и петък от 17:50 часа в „Директно“ с Димитър Абрашев.

В рамките на рубриката „Директно от общините“ през цялата предизборна кампания заедно с кореспондентите на „Директно“ от цялата страна в специални репортажи Bulgaria ON AIR ще търси отговори на големите изборни въпроси - защо все повече хора не гласуват на избори, защо е важно да дадем гласа си и какво искат от народните представители техните избиратели.

Следете серията репортажи от различни градове и села на България всяка сряда и петък от 17:50 в „Директно“ по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase