Докато лятото е в разгара си и горещите дни на юли са изпълнени с плажни веселия и други развлечения, то в прохладните вечери е „Лятно време за кино“, като за него ще се погрижи програмата на Bulgaria ON AIR. Политематичната телевизия отново е подготвила за зрителите си много вълнуващи и увлекателни хитови заглавия през юлските уикенди.

Кино вечерите ще започнат на 6 юли, събота, в 22:00 часа, когато старт на „Лятно време за кино“ ще постави драматичният разказ за боксьора „Ирландеца” Мики Уорд, изигран от безупречния актьор Марк Уолбърг - във филма „Боецът“. Екшънът и бойните каскади ще продължат по същото време и в неделя, когато 19-годишният Адам ще се съгласи да бъде шофьор за един ден на съмнителния приятел на майка си и неволно ще попадне в центъра на свят, изпълнен с убийства, измами, секс, трафик на хора и отмъщение - във филма „Последният наемен убиец, 24 часа в ада“.  

През следващия уикенд, 13 и 14 юли, зрителите на политематичната телевизия ще имат отлична възможност отново да гледат популярния актьор Чанинг Тейтъм в ранните години от неговата филмова кариера в трилъра „Мокри поръчки“ в събота от 22:00 часа. Филмът ще представи живота на красивата тайна агентка Малъри Кейн, която е изпратена на мисия в Дъблин, но операцията излиза от релси и тя трябва да използва всичките си трикове и умения, за да избяга от международния лов за хора и да предпази семейството си. В неделя от 22:00 часа в ефира на Bulgaria ON AIR ще се излъчи интригуваща продукция, събрала едни от най-известните холивудски актьори на едно място, което ще ви гарантира фантастична лятна кино вечер у дома. Мерил Стрийп, Камерън Монаган, Брентън Туейтс, Кейти Холмс, Джеф Бриджис, Тейлър Суифт и Александър Скарсгард влизат в главните роли в „Пазителят“,  където завладяващата история се върти около Джонас, млад мъж, който живее в наглед идеален, макар и безцветен свят на еднаквост и задоволство. Но когато започва да прекарва време с Пазителя, който е единственият носител на спомените на общността, Джонас бързо започва да открива мрачни и смъртоносни тайни за миналото на комуната.

„Лятно време за кино“ ще продължи с екшън сюжетите и през уикенда на 20 и 21 юли, но този път ще предложи и повече смях на зрителите. Екшън комедията „Твърда гонка“ ще започне в 22:00 часа и ще представи живота на бивш автомобилен състезател, който е отвлечен от загадъчен крадец и бива принуден да му бъде шофьор за престъпление, което поставя и двамата на радара на ченгетата и мафията – в главните роли влизат Джон Кюсак, Томас Джейн и Зои Вентура. В неделя от 19:30 часа киното по Bulgaria ON AIR ще започне с доза романтика. Ефирът ще излъчи едно неочаквано запознанство между  двама непознати, заседнали в Манхатън през нощта, които ще се превърнат в свои довереници, а изненадващо приключение ще ги принуди да се изправят срещу своите страхове и да поемат контрол над живота си. „Преди да се разделим“ е романтичната комедия, която представя красиво запознанство, а главните роли биват изиграни от очарователните холивудски актьори Алис Ив и Крис Еванс. Веднага след него Марк Уолбърг отново ще бъде главната звезда на малкия екран във филма „Последният оцелял“. Криминалното заглавие разказва истинска история за героизма и смелостта на четири военноморски тюлена, изпратени на тайна мисия. Тя ще ги изправи пред невероятни преживявания, трудни решения и невъобразимо малки шансове за оцеляване, срещу превъзхождащите ги сили на талибаните, готови за битка. „Последният оцелял“ ще започне точно в 22:00 часа, като филмът има две номинации за Оскар и множество награди.

Програмата на политематичната телевизия е подготвила още много вълнуващи и популярни холивудски продукции, както и още любопитно и интересно съдържание, гости и теми в седмичните си и уикенд предавания. Насладете се още повече на приятните почивни дни с „Лятно време за кино“ и следете програмата на Bulgaria ON AIR за повече информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase