Снимка: Кадър от You Tube
fallback

Последният сезон на култовата сага "Игра на тронове" предизвика много полярни мнения, но за първи път има и толкова гневни фенове.

Те дори се обединиха в петиция, в която вече има над 20 000 подписа. Те призоваха създателите на поредицата Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс да преработят последния сезон, който раздели почитателите на Троновете по целия свят.

Предпоследният епизод се оказа един от най-критикуваните. В него Денерис Таргариен изпадна в лудост и с дракона си опустоши Кралски чертог.

"Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс доказаха, че са ужасно некомпетентни, когато нямат изходен материал, т. е. книгите", пишат в петицията.

"Двамата току-що съсипаха 30 години от работата на Джордж Р. Р. Мартин за 90 минути", написа след излъчването на последния епизод основателката на Анапурна Пикчърс Меган Елисън.

Според нея трансформацията, която са направили от спасяващата животи до унищожителката Денерис е лоша.

Вижте още за "Игра на тронове" в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

хаха

преди 4 години

Финалът вече е факт!Но феновете не се дразнят от това, че няма хепиенд, а от това, че много сюжетни линии се претупаха - защото сценаристите явно бяха решили, че искат определен край на историята и изкривиха всякаква логика и развитие на персонажите Те просто нямат капацитета на автора на книгите да реализират сложни сценарии с множество персонажи и го обърнаха на обикновена ТВ драма.

34

Доволен фен

преди 4 години

Моля, всички изненадани фенове, подписали петицията , да се преориентират към гледане на турски сериали!

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18За един епизод на седмица се намира време.

fallback