35

хаха

преди 4 години

Финалът вече е факт!Но феновете не се дразнят от това, че няма хепиенд, а от това, че много сюжетни линии се претупаха - защото сценаристите явно бяха решили, че искат определен край на историята и изкривиха всякаква логика и развитие на персонажите Те просто нямат капацитета на автора на книгите да реализират сложни сценарии с множество персонажи и го обърнаха на обикновена ТВ драма.

34

Доволен фен

преди 4 години

Моля, всички изненадани фенове, подписали петицията , да се преориентират към гледане на турски сериали!

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18За един епизод на седмица се намира време.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22И за мен е важно да видя финала. Писна ми да чакам вече 4-ти ден.

31

Амонимен

преди 4 години

Нито филма става за гледане, нито пък хленченето за преснимане на сериал е сериозно .Ако искате по-хубав сценарии - седнете и си го напишете . После грабвате една камера и правите римейк . Ако дъртата ви баба се съгласи да играе Денерис ,разбира се . А дядо ви ще е дракона . И сами ще си решите дали да опожарявате плевнята или не .... Ако писането на сценарии не ви се отдава , например, не знаете всички букви - тогава си сядате на гъ*за и гледате каквото са направили другите . И си траете.

30

хаха

преди 4 години

В момента са повече от 400 хил. гласовете. А който го отдава на липсата на политическа коректност, явно не знае че точно за това е толкова харесван сериала - заради пълната липса на политическа и каквато и да е друга коректност. Защото показва колко долна и пропаднала е човешката природа. А последният сезон е като "лека нощ деца". Наивен като за феновете на Дъ Авенджърс.

29

Анонимен

преди 4 години

Въъй какви буржоазни работи гледате! Да се преснима сезона защото го няма социалния елемент, борбата на работника срещу капиталистическите експлоататори.По темата: ХБО иска да приключи със сериала и си личи.

28

Анонимен

преди 4 години

Големи сте спойлери

27

Циник

преди 4 години

Мащаб...ефекти....масовки...декори...мизансцен...на нивото на кино!

26

Владислав

преди 4 години

Сега, коментара ми за самата статия, сезона и всички които го следят и ще ме разберат. Да, наистина 8-ми сезон е отчайващ.Срамота и грехота е да ни се представят така нещата, да се извъртят така геройте и като цяло още куп неща дето не искам да споменавам, при положение, че някой от нас отделиха над 8г от живота си следейки и очаквайки го.Пълна подигравка със нас зрителите. Аз също съм "ЗА" ПЕТИЦИЯТА. Това е гавра с нас Самият автор е покрусен, какво остава за феновете.

25

Владислав

преди 4 години

Чета, чета коментарите и реших да не се занимавам.То бива тъпотия и малоумщина,но това вече е прекалено. Хора които нито са го гледали нито чували дават акъл какъв и що бил сериала, че чак и определения дават на хората които го гледат. ДА, НАД 4000000 хора го гледат във цял свят и всички ние сме *** и нямаме време и безработни???? Сериозно ли? Айде гледайте си "капките" и си умирайте в собствената си глупост и като не сте компетентни в нещо си мълчете. За това сме на това дередже в държават

24

Хейтър

преди 4 години

Силата на Троновете е, че няма контрасти между добри и лоши герои. Всеки е и добър, и лош, точно като в живота. Оставяме фентъзито настрана, това е само така наречения "сетинг", място на действието. Важното са отношенията. Денерис разцепи мрака..заради един студено кафе и липса на секс, бая се изнерви :D Така и с любимата ми Церсей- злоба, злоба и накрая ревна като нормален човек. Книгите свършиха още в пети сезон и почнаха фантазиите на сценаристите. Все пак като цяло си заслужава гледането.

23

Деди

преди 4 години

Който разбира руски да гледа в тубата обзорите за GOT на Краснъй ***. Задълбочени, точни, обективни, остроумни, компетентни и ин-те-ле-гент-ни ! Пичът вероятно разполага с екип, тъй като се изказва адекватно по огромен кръг въпроси, касаещи не само кинематография, а и история, военно дело, социология, психология и прочее проблеми на тази боза, меко казано, наречена филм.

22

Анонимен

преди 4 години

Глупав сериал за хора с нисък коефициент на интелигентност

21

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам каква е тази масова психоза около 8 сезон. Аз съм фен на сериала и продължавам да го следя с интерес без конкретни очаквания за финала. Който е имал такива, просто е трябвало да спре да гледа след края на първи сезон. Напълно съм съгласна с коментар 16.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Аз заспивам на масата...

19

Анонимен

преди 4 години

Освен това дракона са го направили все едно минава Су-25. То бива глупости но това е покъртително.

18

Анонимен

преди 4 години

Аз започнах да го гледам от 8ми сезон. В началото ставаше за гледане но последната серия изби рибата. Изключително некадърен сценарий. Дори започвам да се чудя защо е тази лудост по този сериал като има доста по-добри.

17

Анонимен

преди 4 години

Тези, които имат време да гледат сериали явно са безработни... Няма как да си бачкал цял ден и после като се прибереш да имаш време да си отпуснеш душата за какъвто и сериал !Обикновено работиш, хапваш и заспиваш...

16

Циник

преди 4 години

Един от малкото сериали, които намирам за по-добри от книгата! Който е фен на доброто фентъзи - го е оценил подобаващо, на хората които са с липсващо въображение ( като "изходилите" се по-долу ) този сериал няма да се хареса.И глупостите, че трябва да си безработен, за да го гледаш - имам айпи тунер - разрещаващ над 2 дни "тайм шифтинг" , но гледам първото излъчване - защото съм фен.Не ми е жал - макарче всяка сутрин ставам в 4.20! Куладжийски изцепки на сеpceми - в този сайт валяло!