Снимка: bTV
fallback

След доене на кози, коване с пирони и показавне на точен мерник, Дарина не успя да се пребори с дресьорката на кучета-водачи - Елена.

Дуелът между двете участнички във "Фермата" снощи до последно почти беше победа за победа, но юристката отпадна при резултат 9:6.

"Преживях страхотно приключение, изпитание за моята издръжливост. Минах през много вътрешни кризи, което означава, че не съм толкова слаба. Нямате представа колко богата се чувствам на емоции и себедоказване", заяви на финала Дарина.

Това беше третият дуел за нея. Преди това тя оцеля в надпревара с Божидара Бакалова и Франческа, с което си спечели прозвището Черната нинджа. Именно след като изхвърли от шоуто италианката, Дарина си подписа присъдата да бъде призована на дуел от Елена.

Младата жена, на която вече лепнаха прякора Сивия кардинал, заради схемите си, изпържи най-близката си приятелка и тя се озова на арената срещу Дарина.

По време на двумесечния си престой във фермата юристката успя да се скара с всички участници и си спечели славата на човек, с когото не може да се спори.

Каузата й беше да говори за проблемите на хората с различна сексуална ориентация. Това всъщност е и големият проблем на Дарина, която има дъщеря, която иска да я приемат като момче.

Майка й заяви, че е изпълнила своите мисии и дори е показала на какво са способни жените на нейната възраст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Андрешко

преди 6 години

"Важно" е че "плейбоя" мачо-*** остава да пълни язовира с крокодилските си сълзи ...по сценарии.

22

Анонимен

преди 6 години

бТВ пускайте нов мексикански сериал

21

СТОЙЧЕВА

преди 6 години

ЩО ЗА ЗЛОБА ЩО ЗА ПОМИЯ ХВЪРЛИХТЕ ВЪРХУ ДАРИНА. ТЯ Е НАЙ ОБРАЗОВАНА. КАКВО КАТО Е НА 50 ГОДИНИ .НА ДВАТА ДВУБОЯ СПЕЧЕЛИ. НА ТОЗИ СЕ ЗАБАВИ С ХВЪРЛЯНЕТО НА ТОРБИЧКИТЕ С ПЯСЪК .КЪСМЕТА ПРОРАБОТИ НА СХЕМАДЖИЙКАТА ,КОЯТО Е ВИНОВНА ЗА ФРАНЧЕСКА И ТРЯБВАШЕ ДА Я ИЗГОНЯТ. ЕЛЕНА НЕ СЪМ ВИДЯЛА ДА ГОТВИ ДА МИЕ ЧИНИИ .ТЯ Е ХИТРА ЛИСИЦА ДОЛНА *** Е ТЯ А НЕ ДАРИНА ТЯ Е ПО БАВНА ,НО КАКВОТО ЗАХВАНЕ ТО ИЗПИПВА .НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ ДА СПОРИ ЗА КУЛТУРА И ЗАКОНИ

fallback