23

Андрешко

преди 6 години

"Важно" е че "плейбоя" мачо-*** остава да пълни язовира с крокодилските си сълзи ...по сценарии.

22

Анонимен

преди 6 години

бТВ пускайте нов мексикански сериал

21

СТОЙЧЕВА

преди 6 години

ЩО ЗА ЗЛОБА ЩО ЗА ПОМИЯ ХВЪРЛИХТЕ ВЪРХУ ДАРИНА. ТЯ Е НАЙ ОБРАЗОВАНА. КАКВО КАТО Е НА 50 ГОДИНИ .НА ДВАТА ДВУБОЯ СПЕЧЕЛИ. НА ТОЗИ СЕ ЗАБАВИ С ХВЪРЛЯНЕТО НА ТОРБИЧКИТЕ С ПЯСЪК .КЪСМЕТА ПРОРАБОТИ НА СХЕМАДЖИЙКАТА ,КОЯТО Е ВИНОВНА ЗА ФРАНЧЕСКА И ТРЯБВАШЕ ДА Я ИЗГОНЯТ. ЕЛЕНА НЕ СЪМ ВИДЯЛА ДА ГОТВИ ДА МИЕ ЧИНИИ .ТЯ Е ХИТРА ЛИСИЦА ДОЛНА *** Е ТЯ А НЕ ДАРИНА ТЯ Е ПО БАВНА ,НО КАКВОТО ЗАХВАНЕ ТО ИЗПИПВА .НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ ДА СПОРИ ЗА КУЛТУРА И ЗАКОНИ

20

Анонимен

преди 6 години

Госпожата вече беше почнала да ме отвращава с преструвките си . Всички адвокати ли са такива неприятни и лицемерни ? Можеше да се държи поне достойно .

19

Рашо

преди 6 години

Тая тетка беше почнала да ме изнервя вече. Добре че "доказа" каквото имаше там за доказване и си тръгна.

18

Анонимен

преди 6 години

Каква разлика от гостуващите фермери от предните формати...а тия от къде ги изкопаха ?тая година се изложи предаването с участниците...това си е факт...

17

Анонимен

преди 6 години

От къде това самочувствие че много работила във фермата..там беше все болна ..ранена ...все ревеше...и единственото което й се удаваше е да спори ...говори ...нищо не вършеше като хората то се видя и във фермерството й......това е и на психолог ..бегом..чудо беше ...пази боже...

16

Анонимен

преди 6 години

Отвратителна жена...беше време да си ходи ..но трябва да посещава психолог ..не е добре жената ...явно е от критическата ...ама то не моге да се реве нон стоп...

15

Наблюдател

преди 6 години

Гледах я сутринта в "преди обед" Къде ИЗЧЕЗНАХА раните по лявата и ръка, заради което и разрешиха да носи ръкавица за роненето на царевица??????

14

Пешо Горския

преди 6 години

Фермата все повече заприличва на Фирмата,самата идея за едно практично и целенасочено предаване се превърна в пошлост и простотия.Единствено си обогатих речника с псувните и нищо повече.

13

Синоптик

преди 6 години

Този Бай Брадър ли е дядо Брадър ли е , кой го гледа бе да му се невиди ?Кози доили , ковали пирони е голяма работа .

12

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Фермата, Х-фактор, Биг Брадър , ВИП Брадър, бай Брадър, всичко това е за затъпяване и пилене на мозъци.

11

Анонимен

преди 6 години

*** народ слаба Държава,лош матерял

10

Анонимен

преди 6 години

МЕНОПАУЗА.....................................................................

9

Анонимен

преди 6 години

Даринка е глуповата ,но е работлива и не е Злобна и Подмолна , за разлика от мързеливите,прУсти,злобни млади чЕлгарки - елена,виолета и оназ въртиопашка валерия , пък чеченското ..... как с .... номера отиде напред !

8

Men

преди 6 години

Тая противна лелка най-накрая се разкара от предаването. Да ходи да си гледа психично болната дъщеря и да не ни занимава повече с глупости!

7

teo

преди 6 години

Тази заблудена адвокатка Дарина, като показва постоянно Библията, да я чете правилно, а не както дяволът чете Библията!!! Никъде не пише, че животните били "живи души", защото Бог дава Душа само на човека!!! Второ : ДА СПРЕ ДА МАНИПУЛИРА ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПЕРВЕЗДНАТА Й ДЪЩЕРЯ И ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ИМА ДЪЩЕРЯ Александра, А НЕ александър!

6

здстф3049

преди 6 години

Какви са тия ферми , какви са тия простотии ???? Какви са тия випове , какви са тия *** ????2

5

Анонимен

преди 6 години

Достойна за уважение.Браво Дарина!А колкото до син-дъщеря на който както му дойде.Съдба.

4

Първолак

преди 6 години

Черната нинДжа се пише. Моля проверявайте поне заглавията за правописни грешки.