fallback

Общ преглед

Прея, която бе преобразена като Джеймс Браун, стана първата победителка в новия сезон на "Като две капки вода". "Тази сцена е точно за теб!", възкликна Хилда за изпълнението й.

Тя надделя над Калин Врачански, който обра овациите в ролята на Тил Линдеман от Rammstein.

Силно се справи и Геро, който може би е най-слабият вокално сред всички участници и мнозина му предричат ролята на Джуджи от предишния сезон. Той обаче изненада и жури и публика, както и самият Любо Киров, който бе сред публиката.

"За мен е идеален. Мисля да не ходя на следвашия концерт, а да пусна Геро", заяви певецът.

Преслава със сигурност ще бъде ракета-носител за продуцентите в новия сезон, но определено се затрудни в ролята на Фреди Меркюри. Фънки я скъса от критика и вдигна за нея най-ниската оценка, но в крайна сметка добричлийката успя да се намърда в златната среда на първия лайв.

Орлин Павлов пък бе аплодиран в ролята на рапъра Дрейк от Криско и гаджето му - плеймейтката Ася Капчикова. Това обаче не му помогна да бъде в челото.

Фаворитът на журито се оказа Поли Генова, която имитира Джъстин Бийбър, но сред зрителския вот остана на трето място.

На дъното пък се оказа дуетът Жоро Низамов и Светльо Христов, които не успяха да пресъздадат впечатляващо братя Аргирови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 години

Чалгаджийка,набеден актьори и "звезда" от Евровизия,ще се боричкат за кола! Чалгата ще победи и ако не са Рачков и Зуека едва ли някой че ги гледат!Нова телевизия съвсем изпростя,почна да взима и куцо и сакато и просто няма какво да се гледа!

11

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера това Поли Генова като Бийбър ли е или Бийбър като Поли Генова?

10

Язека

преди 8 години

Drake и Дичо си танцуват по свой начин - неспастрено така да се каже.

fallback