12

Анонимен

преди 8 години

Чалгаджийка,набеден актьори и "звезда" от Евровизия,ще се боричкат за кола! Чалгата ще победи и ако не са Рачков и Зуека едва ли някой че ги гледат!Нова телевизия съвсем изпростя,почна да взима и куцо и сакато и просто няма какво да се гледа!

11

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера това Поли Генова като Бийбър ли е или Бийбър като Поли Генова?

10

Язека

преди 8 години

Drake и Дичо си танцуват по свой начин - неспастрено така да се каже.

9

Tina

преди 8 години

За мен Калин беше най-добрият.След него Поли Генова.Изненада ме неразбирането на танца на Drake от хора, които по принцип следва да имат музикален слух и усет за ритъм. Какви бяха тия определения "извън музиката", "неритмично"... Много си е в музиката Drake и танцът му си е в ритъма на песента. Странен е, негов си е... Но е ритмичен и точно в песента. Как не могат да го чуят, не разбирам...

8

Анонимен

преди 8 години

Калин Врачански чудесно докара Тил Линдеман като визия, но като глас не успя... много слабичко гласче.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Друго си е да зяпаш Планета, а?

6

Хм

преди 8 години

защо ни занимавате с простотии?!? егати важната новина...

5

Анонимен

преди 8 години

На фона на телевизионната скръб, която лъха от всички телевизии, това е единственото приятно предаване, което е весело и позитивно - добре, е че има повече актьори и музиканти, които да предложат по-добри имитации, някои от известните лица, които не харесвам много, ме изненадаха чудесно, а когато човек е работил и се справя добре, не е хубаво да плюем! Дано българина се научи да признава успехите на другите хора!

4

Тъпо предаване

преди 8 години

Това предаване беше ПОНОСИМО само в началото, когато беше нещо ново. Сега е мега, ама наистина МЕГА тъпо. Магърдича много пресолява манджата. Хванал 10-15 смешника и постоянно ги натрапва до втръсване. Не се прави така, мен!

3

:)

преди 8 години

И коя е тази Прея? Някаква чалгарка ли?

2

Плавник

преди 8 години

Определено не мога да разбера мотивите на журито при даването на оценки. Предаването уж е за най-добра имитация, а те взеха да се оправдават със сложност на задачата, с пеенето, с незнамсиквооще...Публиката оценява цялостното представяне и заслужено гласува за Калин Врачански. Неговото изпълнение беше най-близо до оригинала. Естествено Прея също се справи добре, но оценките за Геро и Джулия ме изненадаха.

1

Анонимен

преди 8 години

Това предаване тотално затъпя. Вчера го гледах, мъчихсе , напъвахсе ама не издържах и смених канала. Единственото интересно нещо в това скапано и омръзнало предаване е Рачков. Изобщо нямам представа как това отдавна затъпяло шоу го пускат в праймтайма. Комиците е другата голяма тъпня, която незнайно защо още я излъчват. Трябва нещо ново, България търси талант гоооре-долу става, Мастър шефа единствено кефи, но тия турси буламочи по Би Ти Ви от 20.00ч. направо могает да накарат човек да повърне.