Снимка: Нова тв
fallback

Шумно рекламираната сага от началото на новия сезон на VIP Brother за връзка между футболиста Богданов и фолкпевицата Преслава се оказа сапунен PR мехур, който се спука снощи.

Двамата се срещнаха на четири очи, за да изяснят повтаряния всекидневно рефрен, че са гаджета.

Богданов си призна, че не е имал предвид Преслава, а обичал друга видна представителка на чалга жанра. Футболистът изрази подозрения, че излъчваното видео е монтирано и манипулирано от Големия Брат с рекламна цел.

Той обаче отказа да потвърди или отхвърли слуховете, че е бил под един юрган с фолкпевицата Джена.

Както е известно, в къщата е бившето гадже на Джена - Джино, като сега се очаква поредната футболна драма - дали двамата няма да се хванат за гушите.

Иначе животът в къщата си продължава, Луна и Джорджано се надушиха като аутсайдери в шоуто и си загукаха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

123456

преди 8 години

Що не пишете где изтекоха 16-те милиарда лева заем, че даже и за правителственият Фалкон няма пари? А? Пишете бре, псевдо-ви(с)шисти журналисти!!!Що храните народа с мозчни бълвочи?

19

Анонимен

преди 8 години

Гледах за 2 мин. Това иначе симпатично момиче, с цигара и дрезгав глас, много захабена вече от нощен живот, стрес , цигарен дим. Доста нечистоплътен вид. Като певица е много много добра.

18

О'Нуф Рий II

преди 8 години

Размиват и без това бозяните мозъци на Публиката с дребнотемие, че да не се захваща тя /същата публика/ с протести и т.н. Щото се не знае, като е такава рехава да им се въже, кой пръв ще я яхне и накъде ще се изметне. Колко трябва да не уважава човек себе си, че да се занимава с подобни бълвочи и да обсъжда самоназначили се "звезди"?!? "Джурналистите", дето ги пишат тези нелепици, ако вместо това вършеха истинска Работа, щяха да живеят много по-добре.Умножават се по нула.

fallback