Снимка: bTV
fallback

Стефан и Симеон се изправиха в директна битка за значката, която им дава седмичен имунитет в MasterChef. Двамата станаха част от мастер клас, воден от шеф Андре Токев, който предложи интересна и сложна рецепта.

Двамата участници трябваше да приготвят рецепта с дълбоководен хищник и "светец", чието тегло достига до 300 кг. Шеф Токев показа приготвянето на халибут с парма шунка и френски сос мателот.

И Стефан и Симеон бяха похвалени, че работят като истински шеф готвачи. Те се представиха отлично с многокомпонентното ястие, като получиха по 5.50 от шеф Токев за презентираните чинии. Все пак значката отиде при Стефан, който със сигурност ще гледа от балкона днешната битка за оцеляване.

След тях пък зад печките застанаха тримата, които си заслужиха място на стрес теста - Каролина, Стефани и Аврам.

Тяхната задача бе да приготвят две ястия от многолистно тесто – солено и сладко. Любопитното бе, че всеки имаше право да си избере помощник сред колегите си, на когото има доверие. Симеон застана зад Аврам, Елена помага на Каролина, а Нордел бе в помощ на Стефани. Помощниците трябваше да изпълнят рецептите под вещото ръководство на тримата застрашени.

Журито опита филе "Уелингтън" с гриловани аспержи, два вида милфьой, ябълков пай, пролетна бохча със сьомга и авокадо и мини пици.

Най-зле се представи Аврам с пицата, а вкусът на десерта му бе определен от шеф Михалчев като "батерия от 4 волта и половина". Така той ще изчака загубилите отборната битка тази вечер и ще се бори за оставане в кулинарното шоу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

до 41

преди 8 години

Според мене прекалено много си се вманиачил на тема ДС и ти се привиждат агенти зад всеки ъгъл.

36

Анонимен

преди 8 години

Който много говори, мълчи за друго. И да, възможно е да водиш разговор със себеподобни, при мен лично щом се задържа повече от 5 минути с еди човек, значи сме си на нивото, иначе по-умният отдавна да се е отказал.

35

до 38

преди 8 години

Баща ми никога не е мълчал за военната си кариера. :)Не мога да повярвам обаче, че е възможно да водя разговор с бавноразвиващ като теб.

fallback