37

до 41

преди 9 години

Според мене прекалено много си се вманиачил на тема ДС и ти се привиждат агенти зад всеки ъгъл.

36

Анонимен

преди 9 години

Който много говори, мълчи за друго. И да, възможно е да водиш разговор със себеподобни, при мен лично щом се задържа повече от 5 минути с еди човек, значи сме си на нивото, иначе по-умният отдавна да се е отказал.

35

до 38

преди 9 години

Баща ми никога не е мълчал за военната си кариера. :)Не мога да повярвам обаче, че е възможно да водя разговор с бавноразвиващ като теб.

34

до 37

преди 9 години

И кое му е странното, че през 80-те в България е можело да станеш военен или че 15 години след идването на демокрацията е започнал частен бизнес?

33

Анонимен

преди 9 години

Стига толкова, този сам си го наби, баща му е мълчал цял живот, този ще си разкаже за 10 минути цялата биография в днес.бг, но не му се *** батерии, какво иска това ще си ближе.

32

Анонимен

преди 9 години

Баща на дете родено през 1980, още тогава е бил воене, в момента е с 4 деца, все още военен и с частен бизнес, и въобще НЯМА нищо общо със ДС ли бе! :D

31

до 34

преди 9 години

Роден съм през 1980-та, нали се сещаш колко съм видял от социализма?

30

до 32

преди 9 години

Батерии на килограм не ми е купувал, имах само една резервна, а всяка монтирана в уреда я пестях. Баща ми от малко селце мина през военното училище в Русе, оттам беше назначен във Варна и се издигна с годините до подполковник. През последните години на социализма живяхме в мазата на една къща под наем, заради закона за уседналостта. После дойде демокрацията и чак през 2005-та частния му бизнес тръгна и се видя с пари (работеше на частно и държавно едновременно, за да издържа 4 членно семейство).

29

Анонимен

преди 9 години

Цял живот в армията от времето на двете плоски батерии до сега? Със сигурност не знаеш с какво се занимава баща ти, но щом го държат поне има един с работещ мозък в семейстовто ти, явно си наследил майка си.

28

до 30

преди 9 години

Как ще ми е трябвало много време, след като цял живот съм знаел с какво точно се е занимавал и между другото продължава да упражнява дейността си в армията към днешно време.

27

Анонимен

преди 9 години

Сега се уверих в първоначалната си мисъл - като не си близвал просто от интерес батерията като дете, бях на 90% сигурен че като е рухнала системата от която мама и тати са ти купували батерии на килограм, сте мизерствали после. Защото извън "уредения" ви живот при комунизма, когато всичко ви е било наготово дадено без грам усилия, после не знаете какво да правите за да живеете нормално. Обаче си е останал спомена ти за резервната батерия от соца.

26

Анонимен

преди 9 години

На две, не на една! а и на незнанието как се проверява батерия от 4.5 волта.

25

Анонимен

преди 9 години

Много време ти трябваше да разбереш къде е работил баща ти, по-малко време щеше да ти отнеме да разбереш как работят батериите.

24

до 27

преди 9 години

Сам си набиваш филмите, от притежанието на една батерия ме изкара хипер богат наследник на ДС... Ти си за освидетелстване.

23

до 25

преди 9 години

ВКР е военно контраразузнаване, къде точно се вписва инженерната и машинна дейност в дейността на службите?

22

Анонимен

преди 9 години

Хипер симпатяга, първо големият отворко с две батерии под мишница и било под неговото ниво да опита клемите, после стана голямата жертва на системата, беднякът, без пари в джоба, сиромахът с москвето. Айде не на нас тия!

21

до 25

преди 9 години

Пак греда, ако беше агент, през 90-те нямаше да живеем в мизерия, майка ми нямаше да се налага да прави домашен кашкавал и сирене, за да има какво да ядем, нямаше да ходя без пари в джоба и баща ми нямаше да кара москвича си до 2000г. Не ми обяснявай кой какъв е бил.

20

Анонимен

преди 9 години

Значи не само ДС, ами и 3-то управление ВКР!!!

19

Анонимен

преди 9 години

Греда, баща ми беше военен инженер, нищо общо с ДС.

18

Анонимен

преди 9 години

Всички с по две батерии бяха синчета на агенти от ДС, никой не можеше да си позволи две батерии. Обикновените дечица пробваха батериите от 4.5V чрез езиковия метод, за 9V също вървеше.