Иван и Андрей се завръщат като водещи. Снимка: bTV
fallback

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов готвят ударно завръщане в ефир като водещи.

Те ще бъдат лицата на новото риалити "Фермата", което ще върви по bTV. В него 15 участници ще се откъснат напълно от модерния свят и ще се състезават, живеят и оцеляват в среда, характерна за времето отпреди 100 години.

Иван и Андрей ще бъдат връзката на зрителите с трудния живот във фермата. Те ще показват най-интересното директно от калния терен, на метри от животинския обор и полето с насаждения, както и от специалното дискусионно студио в София.

Вече започнаха и кастингите за ентусиастите, които искат да участват в новото риалити, като изискването е да са навършили 18 години.

За да участват, няма да има значение какъв е бил животът им досега, но за да спечелят, най-важното е да умеят да се приспособяват към условия, в които не са попадали никога досега, издават от екипа на bTV.

Наградата за победителя в първия сезон на "Фермата" е 100 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

реалист

преди 9 години

Когато става въпрос за пари....тези са едни безскрупулни гадни типове.....от простотия, че по-голяма.....изглежда са "пообеднели", че пак гледат да се пробутат на всяка цена... без значение за каквото и да е....

21

Анонимен

преди 9 години

Тези двамата се изтъркаха много отдавна. Какви ли не простотии пробваха..... Главите им празни, кухи усмивки, евтини шеги, безплодни напъни..... Ако не включат някоя "звезда" от техния ранг едва ли някой ще ги гледа. Аз лично отдавна не ги понасям.

20

недоволен

преди 9 години

До кога само некадърници и *** ще се показват по ТВ, достатъчен е кретена Кадиев по тази телевизия

fallback