22

реалист

преди 9 години

Когато става въпрос за пари....тези са едни безскрупулни гадни типове.....от простотия, че по-голяма.....изглежда са "пообеднели", че пак гледат да се пробутат на всяка цена... без значение за каквото и да е....

21

Анонимен

преди 9 години

Тези двамата се изтъркаха много отдавна. Какви ли не простотии пробваха..... Главите им празни, кухи усмивки, евтини шеги, безплодни напъни..... Ако не включат някоя "звезда" от техния ранг едва ли някой ще ги гледа. Аз лично отдавна не ги понасям.

20

недоволен

преди 9 години

До кога само некадърници и *** ще се показват по ТВ, достатъчен е кретена Кадиев по тази телевизия

19

Анонимен

преди 9 години

В близкото минало тв. предаванията имаха за цел да образоват хората, дори и тези под формата на игри и съзтезания, а сега на какво учат? На клюкарско и сеирджийско поведение. Водещите са нахални, необразовани с инфантилно, дори *** поведение. Не знам кой го допуска това нещо, а и ние защо го търпим. Поне по националните ни телевизии да не се позволява такова ниско ниво на забавление.

18

Анонимен

преди 9 години

WC

17

Някой

преди 9 години

Те са измислени на запад, но хората които ги гледат не са извадка за интелекта на нацията..Докато тук в БГ, опосумите, Лозанови, Райкови и т.н и т.н са известни и "умни и кадърни" професионалисти според техните разбирания и затова и нон-стоп са на екран...Още повече,че много голяма част от народа ги харесва и се оприличава с тях, тяхното държание, умствен капацитет и прочие..Така,че за много голямо съжаление нашата държава е за ***, защото тук "умните" са тези, които взимат 3к и нагоре заплат

16

Анонимен

преди 9 години

Ооооо не!

15

до 9

преди 9 години

Първата ми мисъл като видях статията беше - емигрирам.-Драги, та нали тези предавания са измислени точно там, където искаш да емигрираш! Телевизионна олигофрения идва точно от западните телевизии. Ако знаеше чужди езици, щеше да знаеш, че там има още по-*** шоута.

14

Анонимен

преди 9 години

До аман от коментатори 13ami gledai si cugda televizia koi te spira,nie pishem za ivan i andrei.ne ucastvai v komentarite,a si pishi za problemite na cugdite tv.

13

Новите интелектуалци

преди 9 години

Българиооо, кога ще се стреснеш. Виж какви хора и предавания ти превзеха националните телевизии.Иван и Андрей, Николета Лозанова, Венета Райкова и т. н. и т. н... Бардак.

12

Анонимен

преди 9 години

az niama da gledam nito televiziata,a ottam i predavaneto.ne go gledai i ti.v rezultat predavaneto shte bade svaleno ot efir.

11

аман от коментатори

преди 9 години

До Млад българинами кой те кара да гледаш телевизия - аз вкъщи имам и чудестранни канали когато ми се гледа нещо. Защо вместо да чакаш някой да ти оправи държавата не направиш нещо ти?! То не може само да се получава!!! Айде оплюйте ме и мене сега, че съм на мнение, че всичко опира до личен избор и че докато чакаш всичко на готово - вечно ще си недоволен!

10

Анонимен

преди 9 години

Тези лигльовци май свършиха парите, че и КТБ фалира. Огладняха и пак на екарана.

9

аман от коментатори

преди 9 години

Аман от коментатори....всички плюете всичко, обаче бързате да се приберете да гледате поредното "Риалити", без значение по коя телевизия е или кои са водещите.... вземете да прочетете някоя книга за разнообразие... плюете винаги ама срещу вятъра, за това и лицата са ви винаги мръсни и начумерени..... не е народ туй а ***!!!

8

vesko02

преди 9 години

Вече не се знае кой на кого плаща за да е на екран

7

Млад българин

преди 9 години

Първата ми мисъл като видях статията беше - емигрирам. Имам усещането че съвсем целеносочено и систематично се мъчат да прогонят и малкото останали свестни българи от България. След 20-30 години може да се замисля дали да се върна, ако разбира се има подобрение тук. Към момента обаче изгледи за такова определено няма. От политическа страна - загробване и поробване на народа, от медиен/телевизионен - опростачване и изглупяване. Съжалявам, но не ми харесва да стоя повече тук. Всичко си има граници

6

Анонимен

преди 9 години

TIA DVAMATA NE RAZBRAHA LI , CE NIE PISNALO OT TEH. ZA MALKO GI ZABRAVHME I... OTNOVO SE POIAVIHA. UGAS

5

1

преди 9 години

Като видях коя телевизия го прави, разбрах, че няма да го гледам.

4

няма нужда

преди 9 години

Няма нужда от шоу, то България си е фермата от както се помня.

3

Загрижен

преди 9 години

Пак ли? Докато не бяха на екран тия, в родния ефор бяха с 2 по-малко!