Зуека и Рачков отново ще бъдат водещи в шоуто. Снимка: Като две капки вода
fallback

Паднаха и последните две неизвестни за участниците в шоуто "Като две капки вода". Актрисите Нона Йотова и Милена Маркова – Маца са двете дами, които последни допълниха кандидатите в надпреварата.

Снощи всички натиснаха бутона на късмета, като на Маца й се падна да се преобрази на Шърли Беси, докато Нона Йотова ще трябва да се справи с френска песен на Индила.

Безспорно с голям интерес се очаква преобразяването на Азис, на който се падна в първия лайв да бъде Лили Иванова. Той призна, че има непоносимост към мрежести чорапогащи, лещи и дълги коси, но още на старта ще трябва да изтърпи най-малкото новата прическа.

Двойникът на премиера Бойко Борисов - Ненчо Балабанов, пък ще се мъчи в кожата на Прея. На Криско се падна далеч по-леката задача да имитира своя колега Питбул.

Актьорът Филип Аврамов призна, че не е играл женска роля досега, но поне в първото излизане на сцената няма и да му се наложи. Той ще рапира на корейски като Сай. Очаква се една от атракциите в новия сезон пък да бъде Джуджи, която ще дебютира в образа на Йорданка Христова.

Победителката във втория сезон на X Factor Жана Бергендорф пък тръгва в шоуто като Фреди Меркюри.

Тази година журито ще бъде в състав Магърдич Халваджян, Хилда Казасян и Фънки, а четвъртият стол е запазен за гостуваща звезда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Христо

преди 9 години

Източиха КТБ и взеха огромен заем, но "Господарите" ни занимават с телевизия "Алфа" и Бареков.

7

Иван

преди 9 години

Пуснете го на платен канал това предаване, ще има голям успех. Зуека и Рачков изобщо не са ни омръзнали. И другите роднини и приятелчета на Халваджиан.

6

Сократис

преди 9 години

Да нямаш собствена идентичност а да печелиш от това,че подражаваш някому не е достойно за уважение!За уважение са оригиналите които се имитират а имитаторите винаги са били клоуни и циркаджии какъвто си е всъщност продуцента Халваджиян. Азис или Васко или Василка (вече се объркваме)е хитро момче и си поживя добре напук на интелигенцията и на гърба на ниско интелигентните индивиди приемащи всичко що е пошло и различно и даващи жалките си парички на хитри и пресметливи шоумени та Азис не е виновен

fallback