8

Христо

преди 9 години

Източиха КТБ и взеха огромен заем, но "Господарите" ни занимават с телевизия "Алфа" и Бареков.

7

Иван

преди 9 години

Пуснете го на платен канал това предаване, ще има голям успех. Зуека и Рачков изобщо не са ни омръзнали. И другите роднини и приятелчета на Халваджиан.

6

Сократис

преди 9 години

Да нямаш собствена идентичност а да печелиш от това,че подражаваш някому не е достойно за уважение!За уважение са оригиналите които се имитират а имитаторите винаги са били клоуни и циркаджии какъвто си е всъщност продуцента Халваджиян. Азис или Васко или Василка (вече се объркваме)е хитро момче и си поживя добре напук на интелигенцията и на гърба на ниско интелигентните индивиди приемащи всичко що е пошло и различно и даващи жалките си парички на хитри и пресметливи шоумени та Азис не е виновен

5

Анонимен

преди 9 години

азис е отврат

4

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Като народът няма...работа,да има...зрелища,да се заглавичка.То и едни зрелища,поне банкянският славей Боко да пееше в...капките,или поне Цецка -стругарката..

3

Анонимен

преди 9 години

Падението на обществото е до драматичният минимум.Нали това беше целта? До кога ще пропадаме?Не стигнахме ли вече дъното?Представете си:1.Псевдо звезди - българи2.Искат да бъдат като истинските български звезди от времето на комунизмахахахахахахаКолко трябва да си некадърен та да искаш точно това?Голямото пропадане...гнус...

2

Анонимен

преди 9 години

'Безспорно с голям интерес се очаква преобразяването на Азис, на който се падна в първия лайв да бъде Лили Иванова. Той призна, че има непоносимост към мрежести чорапогащи, лещи и дълги коси, но още на старта ще трябва да изтърпи най-малкото новата прическа.'КВО?!?!

1

чалга

преди 9 години

Халваджиян си показа истинското лице след като включи в шоуто Азис.Всичко е направено само за пари,пари,пари...ЧАЛГАДЖИИ са и двамата. Няма да ги гледам.