fallback

Общ преглед

Станаха ясни четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда в шоуто "Като две капки вода".

Снощната надпревара трябваше да реши битката за последното четвърто място, което дава шанс за финала, като с най-големи шансове преди нея бяха Иво Танев и Стефания Колева.

Иво Танев изигра перфектно ролята си на Коцето-Калки с песента "Връх в океана" и спечели по категоричен начин журито, но получи нисък вот от зрителите. В крайна сметка не му достигнаха три точки за заветното четвърто място. Там се настани Стефания Колева, която в началото бе абсолютен аутсайдер, но във втората половина на надпреварата направи запомнящи се роли. Снощи тя отново впечатли с поредния си мъжки образ, този път на Фарел Уилямс.

Така Невена, Нети, Стефания и Къци отиват на финала на 9 юни, когато ще се изправят един срещу друг без значение от натрупаните точки досега. Нети избра за свое финално изпълнение Сара Брайтман с Time to say goodbay, Къци ще се изяви като Тодор Колев с песента "Черно море", Стефания ще бъде Ицо Хазарта, а Невена ще представи Alexandra Burke и Алелуя.

За останалите четирима също няма да има почивка. Журито им отреди следните дуети. Мая и Деян ще бъдат дует Каризма с "Минаваш през мен", а Иво и Павел - Елтън Джон и Джордж Майкъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Миг

преди 9 години

До АнонименЛеле, колко ти се ядосах. Боза ли, най-хубавото шоу. Разбира се, който седи пред телевизора и пие боза, явно за него това е така. Безумно се нервя от ***, които дават такива лепки, като боза. Боза си ти. Най-хубавото шоу наистина, толкова са страхотни, толкова са истински, защо липсва позитивното отношение при хората. Бе хораааааааааа, радвайте се на хубавите неща, или ..............................................мълчете!

16

Анонимен

преди 9 години

това че Дони се е съгласил да участва при положение че нети участва,, е грешка разбира всеки нормален ще си помисли за върздкарство, но е факт че няма танц в който тя да не се превъплъти блестящо в ролята и да не изкара чудесно танца. ОСвен това има чудесна фитура и зрителите я харесват. за мен присъствието на Дони само й вреди.

15

Анонимен

преди 9 години

това е едно от малокто симпатичин шоута...Според мен трябав да спечели Нети - невероятно добар хармония между глас и фигура. Разбира се ако стане къци също няма да съжлаявам.

fallback