17

Миг

преди 9 години

До АнонименЛеле, колко ти се ядосах. Боза ли, най-хубавото шоу. Разбира се, който седи пред телевизора и пие боза, явно за него това е така. Безумно се нервя от ***, които дават такива лепки, като боза. Боза си ти. Най-хубавото шоу наистина, толкова са страхотни, толкова са истински, защо липсва позитивното отношение при хората. Бе хораааааааааа, радвайте се на хубавите неща, или ..............................................мълчете!

16

Анонимен

преди 9 години

това че Дони се е съгласил да участва при положение че нети участва,, е грешка разбира всеки нормален ще си помисли за върздкарство, но е факт че няма танц в който тя да не се превъплъти блестящо в ролята и да не изкара чудесно танца. ОСвен това има чудесна фитура и зрителите я харесват. за мен присъствието на Дони само й вреди.

15

Анонимен

преди 9 години

това е едно от малокто симпатичин шоута...Според мен трябав да спечели Нети - невероятно добар хармония между глас и фигура. Разбира се ако стане къци също няма да съжлаявам.

14

Анонимен

преди 9 години

Като две капки...БОЗА!

13

Nike

преди 9 години

подкрепям коментарите на Злати и diavolcheto!

12

Ани

преди 9 години

Невена заслужава да е победител!

11

Злати

преди 9 години

Нормално е този Юлиан, който лично аз дори не бях чувал, да мрази Къци.Къци е интелигентен, уравновесен и талантлив. Това *** Юлиан си личи от километри, че е завистлив комплексар. Много интересно защо изобщо са го поканили в журито.

10

diavolcheto

преди 9 години

Преоткрих Невена - тя показа наистина прекрасни изпълнителски и артистични качества!За мен, реалният четвърти, е Иво Танев.Що се отнася до Къци - кой каквото ще да си приказва. Но това приказване няма да промени факта, че Къци е много умно, талантливо, добронамерено и интелигентно човешко същество!

9

Нети

преди 9 години

Тук съм и "блъскам" минуси на всички негативни коментари за мен !

8

Анонимен

преди 9 години

Най-впечатляваща е Невена.Много талант в тази жена,до скоро почти непозната за мен от екрана

7

Ами добре

преди 9 години

Ама амплитуди - Нети от най добрата изведнъж категорично четири тройки ;) Иво също случайно четири десятки ;) Измама в шоуто няма, ама манипулации ...Шоуто е добро ама фината настройка не могат да я улучат накрая.

6

о

преди 9 години

Тая крава Нети няма работа в това шоу.Антипатична грозна и некадърна жена с връзки

5

До музикант

преди 9 години

Да бе ... не е нагласено :) ... особенно "Бутона на Късмета" ама хич не е нагласен ... "Колеги, натискам ..."

4

сс

преди 9 години

тоя кацамун, само го тикат...ужасно противно човече

3

музикант

преди 9 години

Не знам за Нети-ту, ама тая Стефания к'во ни я пробутват? НЕ може да пее грам. Комично жалка е и си го знае...Тотално ощетените са Иво и Невена! Браво и на двамата! Между впрочем журЕто направи ужасен гаф с ниските оценки на най-доброто изпълнение на Нети (Емил Димитров)...кому беше нужно замазване на очите като за последно, уж че не я тикаха напред по време на целия формат....И после арменеца ще се кълне, че видите ли никога и нищо нагласено не е имало в неговите предавания...Аре бегай ве...

2

Анонимен

преди 9 години

На мен, най-интересен ми беше Деян, въпреки, че не всичко му се получи. А Майчето май изтанцува най-много танци.

1

Анонимен

преди 9 години

Нети я лансират, защото е жена на музикалния директор на предаването .Къци е мега зациклил кибик, който направи добре само 1-2 образа - незнам точно защо го толерират, може би, за да не се разплаче на сцената или за да избегнат философските му глупости, които говори докато се оправдава.Невена се справя много добре в последните си образи - супер.Стефания е пълна скръб ... нито може да пее, нито пресъздава образите си, като Динката. - скръб...Общо взето финала ще е по-скучен, добре че е Рачков