Общ преглед

От началото на сезона Деян Донков бе далеч от призовите места в "Като две капки вода", но снощи спечели безапелационно победата. Той получи максималния брой точки от журито след своето изпълнение на What a Wonderful World на Луис Армстронг. Той регистрира рекорд и след гласуването на конкурентите си и събра рекордните дотук 70 точки.

Първото място можеше и да му се изплъзне, ако журито бе дало по-висок резултат на Нети, тъй като тя стана избора на зрителите. Въпреки явно по-доброто му представяне.

Той пребори три Мадони на сцената в лицето на Невена, Нети и Мая Бежанска. Абсолютен победител в битката на трите не бе избран. Нети се оказа любимка на зрителите, Неве – на журито, а най-много харесвания за своя образ на Facebook страницата на шоуто получи Мая.

Къци, който досега е най-силно представящият се състезател, този път остана назад в класирането след като не успя да впечатли като Джордж Майкъл. Той ще има възможност да атакува първото място следващата седмица като Риана.

За сметка на това Павел, който единствен няма професионален досег със сцената, избухна като Доктор Албан, силно се представи и Иво Танев в образа на Веселин Маринов.

В крайна сметка седмичният победител бе Деян Донков, който дари наградата от 1000 лева на приют за кучета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар