Общ преглед

С танц на Ути Бъчваров и бившето гадже на Део - Елена Добрикова, тръгна снощи новият сезон на Dancing Stars. Видимо позаслабналият готвач демонстрира прилична гъвкавост в залата, а трудностите в стъпките замени с много желание и усмивка. Журито обаче не се подведе от еуфорията на старта и им даде 21 от 40 възможни точки.

Началото на танцувалното шоу мина повече от обещаващо, като още първата вечер зрителите видяха на сцената невероятни танци, съчетаващи интересна хореография и нестандартен музикален съпровод. Съдиите в състав Христо Мутафчиев, Илияна Раева, Галена Великова и Алфредо Торес обещаха да бъдат строги, но справедливи.

Водещият Калин Сърменов се прехласна особено по Мика Стоичкова, която нарече "патенце". Той изрази надежда, че и този сезон ще се зародят връзки между танцьорите. Както е известно, победителите от миналия сезон Ангел и Дорина спечелиха не само купата, но откриха и голямата любов. Тази година Дарина танцува с Антон Касабов, който долетя за Dancing Stars от Щатите. Део и Елена също станаха гаджета покрай шоуто, но техните трепети отминаха бързо и в крайна сметка се разделиха.

Погледите са насочени към Светльо, който излизаше с фолкпевицата Райна, а сега танцува с нашумялата поп певица Михаела Филева. След първия танц двамата заеха третата позиция.

Сред най-колоритните играчи определено е прехвърлилият 60-те Милко Калайджиев, който ще се бори за призовите места с миньончето Елена. Те обаче тръгнаха в състезанието със слаба оценка и останаха на дъното. Победителите в първата вечер са Дарин Ангелов, който с партньорката си Ани не оставиха съмнения, че ще бъдат едни от фаворитите в шоуто. Втори, само на точка зад водачите, останаха познатата от Big Brother Елена и Деян.

В четвъртък предстоят елиминациите в шоуто, а ето и класирането след първите танци:

Дарин Ангелов и Ани – 32 точки
Елена и Деян – 31 точки
Михаела Филева и Светльо – 30 точки
Албена Михова и Петьо – 29 точки
Нели Атанасова и Наско – 29 точки
Антон Касабов и Дорина – 27 точки
Нана Гладуиш и Мирослав – 26 точки
Мика Стоичкова и Тодор – 26 точки
Мариан Кюрпанов и Михаела – 25 точки
ВенЗи и Ралица – 25 точки
Бате Енчо и Петя – 22 точки
Ути Бъчваров и Елена – 21 точки
Милко Калайджиев и Елена – 19 точки

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар