Илиян Киряков споделя с Ивайла Бакалова. Снимка: TV7
fallback

Изолацията на участниците в "Къртицата" от външния свят взима своите "емоционални жертви" и още в първите дни бившият футболен национал Илиян Киряков сподели личната си драма пред останалите. 

Мълчаливият спортист разказа за драматичния си престой в Кипър, където от футболна звезда е стигнал до разпоредител на градския плаж, който къса билетчета.

Киряков призна, че най-страшното за него е било разочарованието от най-близкия му дотогава приятел, легендата Христо Стоичков. Той го изоставил в този критичен момент от живота му и дори не го поздравявал само заради факта, че Киряков е станал "обслужващ персонал".

Оперният певец Стоян Бончев, който се налага като един от лидерите в Базата, ще бъде главен герой в сблъсъка на тема "чалга срещу класика". Той се вбесил на изтървана от Роксана реплика, че една фолк певица взима повече от 1000 лв. на участие, защото според него дори най-добрите оперни изпълнители не получават повече от 500 лв. на вечер в България.  Избухливият Стоян грубо нарече Роксана представителка на "долна музика, която с нищо не го превъзхожда".

Междувременно любовният сюжет в риалитито се засилва в лицето на Индира и Боби, които вече делят общо легло. Чувствата взимат връх и Индира признава пред себе си, че случващото се не е моментно увлечение. За първи път тя се запита готова ли е да се влюби след две години, които е прекарала без мъж до себе си. Развръзката ще стане ясна в следващите епизоди на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

:)

преди 10 години

Киряков не беше лош футболист, имаше си качествата, но точно благодарение на Стоичков той беше в националния отбор в най-върховите му моменти. Не му прави чест да обвинява друг, че не е успял да инвестира в нещо умно спечеленото с футбол.

6

toni

преди 10 години

boli ma 6tepsela

5

Анонимен

преди 10 години

Кире, да си мислил от млад за бъдещето.Не мога да разбера на какво се надяват тия хора. Пари да им падат от небето ли?Ти да не си куц, кьорав или сакат бе Кире? Я се засрами, голям възрастен мъж да се оплакви и упреква други за собстените грешки и небрежност.Да си му мислил на време.

fallback