Снимка: Нова тв

Нова тв пуска нов проект, който ще бъде смесица от документалистика и риалити. В "Съдби на кръстопът" ще бъдат представяни истории по действителен случай.

Форматът няма аналог в българския телевизионен ефир, той се радва на изключителен успех в над 37 страни по света. в България ще бъде реализирано от Красимир Ванков, продуцент е телевизията.

Всеки епизод разказва отделна лична, драматична история на хора, изправени на кръстопът в живота си. Те трябва да вземат сериозни решения в тежки ситуации. Понякога те са толкова критични, че героите имат нужда и от външна подкрепа, включително и от съдействието на държавните институции. Тези истории са изпитание както за конкретната личност, така и за реакцията на институциите.

"Документалният момент във формата позволява да се видят историите от всички гледни точки и да се влезе в проблема отвътре. Става въпрос за онези много лични, болезнени моменти в живота, срещу които застраховка няма. Те или ни правят по-силни и зрели, или ни смачкват изцяло.

Темите са много близки до всеки зрител и са пресъздадени съвсем естествено - така, сякаш се случват в този момент пред нас. Сигурен съм, че някои от тези теми ще провокират дискусии, защото са представени противоположни гледни точки. Всяка страна от проблема разказва личната си истина", казва Краси Ванков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase