Снимка: VIP Brother
fallback

Един от най-противоречивите играчи в тазгодишното издание на VIP Brother - "принц" Ангел, неочаквано напусна Къщата снощи. Новината обяви Алекс Сърчаджиева, без да спомене за причините, единствено стана ясно, че е "по негово решение".

Желанието на наследника на фамилия Рашкови предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, като никой не вярва, че Ангел е напуснал заради носталгия по дома или семейството. Сред версиите са интервюто, което даде по Нова тв, в което той обвини политици и партии в купуване на гласове.

Други смятат, че основната причина е наближаващата годишнина от смъртта на двамата младежи в Катуница. На 23 септември 2011 година микробус, за който се твърдеше че е пълен с близки на Рашкови, прегази Ангел Петров. Мнозина подозират страх от вендета в Нови хан, което уплашило продуцентите.

Потребител от Пловдив пък твърди, че Рашков е изваден заради проблеми с данъчните от Пловдив. Те искали запор на хонорара му, като дори е посочена сумата, която е обещана на "принца", за да влезе в шоуто - 50 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

арА

преди 10 години

Вече няма да гледам Нова тв! Ще се опитват да убеждават колко е читаво потомството на *** Киро. Убиха Ангел от Катуница, заради тях си отиде и Павел! А Нова - вижте учил, културен *** "принц"!

38

stariadub

преди 10 години

Бил завършил в Кеймбридж и то Английска филология.....хахаах...като видях как говори с американчето..много ме съмнява...

37

C

преди 10 години

*** dyrjava beelgaria !! Grozni, nagli, prosti, mizerni romi VIC brother

fallback