39

арА

преди 10 години

Вече няма да гледам Нова тв! Ще се опитват да убеждават колко е читаво потомството на *** Киро. Убиха Ангел от Катуница, заради тях си отиде и Павел! А Нова - вижте учил, културен *** "принц"!

38

stariadub

преди 10 години

Бил завършил в Кеймбридж и то Английска филология.....хахаах...като видях как говори с американчето..много ме съмнява...

37

C

преди 10 години

*** dyrjava beelgaria !! Grozni, nagli, prosti, mizerni romi VIC brother

36

..

преди 10 години

а и Тервел кво го бърка да си вземе едни бързи 50-60 бона...докато си е контузил ръката... изобщо не ми е паднал в очите. Свестен човек е и го е доказал

35

.

преди 10 години

Нали уж показвате реалните неща от живота? Що не оставихте принца, кой знае за колко работи още щеше да си отвори устата... впрочем с тия думи даже могат да го обвинят в търговия с гласове, има го на камера, че си е признал

34

анонимен

преди 10 години

Е бати грозният ''принц'' тези мръсни ***, никакви царе никакви принцове не са, а една шепа мошеннеци. Аз съм ***, но ако имам власт тази фамилия Рашкови бих ги изтребъл до полседното им колияно. Те си играят с българският народ и правосъдие, едно че грозни, друго, чч се правят и на големи, мале мале публично ще ги застрелям.

33

Бати

преди 10 години

Слабо правителство слаб народа Смях Брадър !

32

Анонимен

преди 10 години

ЖАЛКО!"ПРИНЦА" много се разприказво за ПОКУПКО-ПРОДАЖБАТА по време НА ЧЕНСИТЕ ИЗБОРИ В ДЪРЖАВАТА!ТОЯ КАТО ЗАПОЧНА сигурно щеше да стигне до двата мандата на ГОЦЕ и КЛАСНАТА как е ходила с КОСТОВ на крак,БОЖЕ то ще ИЗЛЕЗЕ ,че НИЕ СИ ГЛАСУВАМЕ,ама СМЪРДЕЛИТЕ ЗНАЧАТ НЕЩО а ние сме НИЩО И НИКАКВИ ДОБРОВОЛЦИ!БЪЛГАРИТЕ ЗА ГЪБИ И РИБА,*** ИЗБИРАТ,ТУРЦИТЕ НАЗНАЧАВАТ -сменете логото ***

31

Анонимен

преди 10 години

Тази телевизия заедно с предаването, която дава трибуна на такива "принцове", трябва да се закрие и да не трови с пошлостта и помията си!Цинично е да си прави рейтинг на гърба на хората, които са пропищели от тази царска фамилия.Всички журналисти го наричат с титлата "принц", което е потресаващо!

30

Анонимен

преди 10 години

До eve1Ако бяха интелигентни и достойни хора, нямаше да доближат вратата на тази къща! Вие май сте забравили какво е достойнство? Достойнството не се продава за пари Дами и Господа!

29

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНема такава ''държавица''Щом тоя смръдливец е ВИП?

28

Анонимен

преди 10 години

Мишо шамара,*** Ангел и какви ли не "ВИП-аджии" ни заливат от екрана!Срам и позор че не се намериха продуценти да ни покажат нещо по-добро!

27

Еди

преди 10 години

Какъв "принц", какъв "цар",- нали БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА???До кога такива *** ще ТЕРОРИЗИРАТ БЪЛГАРИТЕ?А сега ни домъкнаха и БЕЖАНЦИ? Това пак е някяква далавера.Сигурно Европа е дала пари за тях, но както и такива,които получихме за интеграция на *** отидоха в нечий джоб, така и тези няма да ги видим.И пак ние БЪЛГАРИТЕ ще плащаме.За това ще се пенсионираме на кукуво лято или ще измрем без пенсии.

26

Анонимен

преди 10 години

На нормалният човек му стига само да си пусне националните ни телевизии за пет минути и събира достатъчно причини за да се махне от тази разрушена "Държава". Да не говорим, ако се рови из мрежата, тогава вече му е гарантирано заминаването в един момента от живота му. Само мазохистите търпят тази помия цял живот. По-добре да храним големите империи, отколкото тези смешни престъпници, които ни управляват 23 години! По-добре роби навън, отколкото тук! Има логика, не мислите ли?

25

Анонимен

преди 10 години

Най накрая се научихте да слагате кавички на мангото

24

eve1

преди 10 години

Единствено Станка и Тервел са интелигентни и достойни хора в това чалгаджийско предаване.

23

1

преди 10 години

Какви ВИП-ове са тези не ми е ясно?!? Единствените ВИП-ове са Станка и Тервел. Те двамата са допринесли за България. Останалите са гола вода! Ааа и много се дразня, когато наричат Ангел Рашков "принц"! Наистина много се дразня на това!!!

22

Валери

преди 10 години

Продуцентите на това измислено предаване са много зле щом наричат мазният *** принц и разни чалгаджийки ВИП. Само някой много пропаднал тип може да нарече такива *** ВИП.

21

WTF?

преди 10 години

Личи си нашите известни личности какви са ***.Да стоят и да съжителстват с един *** убиец на българин.Особено пък спортистите които са там.Че момчето беше спортист,състезател в националния по таекуондо!Срам за тях.Как един символично не пожела да излезе в знак на протест срещу тази идиотщина?Станка и Тервел ми паднаха в очите,особено Тервел.СРАМ ЗА ТЯХ,СРАМ!!!Вие не сте никакви българи.

20

Анонимен

преди 10 години

Това че ***-убиец напуснал скапаната къща на скапаното предаване в още по-скапаната телевизия,не означава че ще забравим някога за момчетата които убиха.Скапанярската NOVA телевизия се подигра с тяхната памет и заслужават пълно игнориране и бойкот.Идеята за погром над къщата никак не е лоша.Ако има подходяща организация аз и още поне 20 приятели идваме да помогнем.