Снимка: Нова ТВ
fallback

Двамата са почти като две капки вода – еднакви на ръст, сходно чувство за хумор, близки танцувални умения, а от март може да ги видим в новото музикалното шоу по Нова ТВ – „Като две капки вода”.

Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков – доскорошните „Господари на ефира” ще бъдат неподражаемата двойка водещи в шоуто, в което известните личности ще се трансформират в световни музикални звезди. Новината стана ясна в последния епизод на „Имаш поща”, в който журито Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син ги потърси с помощта на екипа на Гала, за да им съобщи, че точно тях искат за водещи – предложение, което Зуека и Рачков нямаше как да откажат.

С типичното си чувство за хумор двамата признават, че е добре, че предаването ще бъде на живо, защото така ще има много материал за „Господари на ефира”. Единодушни са и в съветите си към участниците, които ще влязат в шоуто, а именно – най-вече да се забавляват. На въпроса самите те в кого биха се трансформирали, Зуека отговаря: „Може би някой, на когото да му докарам песните като звучене, а визуално въобще да не приличам на него”.
Осъзнавайки ограничените си певчески възможности, Рачков пък би заложил на образ с малки възможности като певец, но за сметка на това – с невероятни качества на танцьор. Признават, че няма да си разпределят ролите на доброто и лошото ченге, просто защото и двамата ще изпълняват и двете функции, при това едновременно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Eлена

преди 11 години

Невероятни са .......! Пожелавам им здраве и успехи и много да ни разсмиват!

25

Почитателя

преди 11 години

Мария Игнатова е супер. С Рачков са ми много сладки, много красива и преуспяла млада двойка! Сигурен съм, че много чичковци и се предлагат, но тя остава верна на Митко.

24

Анонимен

преди 11 години

а кой ще наглежда Марчето да не й порастнат по големи ушаги.

fallback