Снимка: btv

Развръзката на сезона на "Седем часа разлика" може да гледаме от 24 февруари,  от 20:00 часа, съобщи bTV.

Ще може да проследим началото на развръзката на трети сезон на сериала.  Какво ще се случи с Милото, Таня Стоева, техните деца, Иванов, Распутин, Нина Роси и другите герои от семейната сага, ще стане ясно в първия, двоен епизод през пролетния сезон.

Пътищата на героите ще се преплетат по неочаквани начини, обещават от екипа. В последния епизод, който зрителите видяха преди Нова година, Мая беше на път да каже на бившето си гадже – Тео, че може да е болен от СПИН. Дали истината ще бъде разкрита или момичето все пак ще се въздържи, ще стане ясно още следващата неделя.

Още по темата

Междувременно Роки откупи бара си от баща си. Милото беше бесен, но кой помогна на Радослав да се опълчи срещу родителя си не стана ясно. Тайнственият благодетел може да се окаже виновен и за събирането на момчето с майка му. Но ще намери ли щастие Роки далече от баща си и кой му помага тайно от Милото, ще стане ясно в новите епизоди на „Седем часа разлика”.

В Ню Йорк Коцев, с помощта на Пол Станкоф, поведе война на два фронта. Как ще завърши битката на бившия треньор с Таня Стоева и Милото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase