Снимка: btv
fallback

Развръзката на сезона на "Седем часа разлика" може да гледаме от 24 февруари,  от 20:00 часа, съобщи bTV.

Ще може да проследим началото на развръзката на трети сезон на сериала.  Какво ще се случи с Милото, Таня Стоева, техните деца, Иванов, Распутин, Нина Роси и другите герои от семейната сага, ще стане ясно в първия, двоен епизод през пролетния сезон.

Пътищата на героите ще се преплетат по неочаквани начини, обещават от екипа. В последния епизод, който зрителите видяха преди Нова година, Мая беше на път да каже на бившето си гадже – Тео, че може да е болен от СПИН. Дали истината ще бъде разкрита или момичето все пак ще се въздържи, ще стане ясно още следващата неделя.

Oще по темата

Междувременно Роки откупи бара си от баща си. Милото беше бесен, но кой помогна на Радослав да се опълчи срещу родителя си не стана ясно. Тайнственият благодетел може да се окаже виновен и за събирането на момчето с майка му. Но ще намери ли щастие Роки далече от баща си и кой му помага тайно от Милото, ще стане ясно в новите епизоди на „Седем часа разлика”.

В Ню Йорк Коцев, с помощта на Пол Станкоф, поведе война на два фронта. Как ще завърши битката на бившия треньор с Таня Стоева и Милото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Драго

преди 11 години

Жалко за проваления потенциал, който набраха в 1-ви сезон. В момента дори не могат да пуснат реклами на интересен момент, защото такъв няма, ами ги пускат на някакви комично жалки реплики и "напрегната" музика на заден фон. То чак смешно започна да става. Не само че единствено се говори в тоя сериал, ами и това, което се казва, на повечето места е абсолютно ирелевантно за сюжета..Такова бездарие от последните 2 сезона мисля, че и в "Забранена любов" нямаше..жалко

46

Анонимен

преди 11 години

До Еми Кръстева:Сериалът наистина е добър, просто някои искат постоянно да има екшън, убийства, престрелки, както е във прехваления "Под прикритие" !! Аз харесвам и двата сериала, но е супер безсмислено хората да казват, че уважават българското кино и сериали, и в следващия момент да защитават и хвалят само прикритието, а другите сериали, които са от друго естество, тях ги хулят и оплюват! За мен това не са нормални хора! Или харесваш българското, или не го харесваш! Средно положение няма!

45

Еми Кръстева

преди 11 години

Сериалът е страхотен и нямам търпение да видя какво се случва накрая :) Не разбирам защо сте толкова критични тук, май на вас никога не може да се угоди! БиТиВи инвестира милиони в български сериали като Стъклен дом, 7 часа, Революция З, Къде е Маги, сега през пролетта още някакъв нов ще започва... Преди мрънкахте, че давали турски сериали, сега от българските не сте доволни, вие трябва да сте някакви непоправими хейтъри, които седят по форумите и просто плюят, докато сериалите правят рейтинги

fallback