Кадри от финала на "Dancing stars" 2. Снимка: Булфото

На сцената на Нова ТВ тази пролет се завръща танцувалният формат „Dancing Stars”. Звезди от различни сфери ще танцуват заедно с професионалисти, за да спечелят симпатиите на журито и зрителите.

"Стани богат", който е излъчван в продължение на 10 години, ще започне отново тази пролет. Предаването се завръща с нови предизвикателства за всички, които се осмелят да седнат на стола на богатството. То ще събере по двойки родни звезди, известни в публичното пространство с крайните си мнения и разногласия. В него ще видим дали ще успеят да преодолеят различията помежду си, когато от тяхната игра зависи бъдещето на обща благотворителна кауза.

Друго пролетно предложение на Нова ТВ ще е „Като две капки вода” – един от най-популярните формати на холандска компания „Endemol“, познат в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в Китай, Аржентина, Чили и др. Музикалното шоу ще дебютира през пролетта и в България. На сцената ще излизат известни личности – но не такива, каквито ги познаваме, а с напълно нова самоличност. Тяхната задача ще бъде да влязат в образа на световна музикална звезда – да придобият нейната визия и сценично поведение, да пресъздадат гласа и стила й на пеене.

За първи път в родния ефир ще се проведе социален експеримент, който ще събере под един покрив известни личности с четири големи ромски фамилии. В предаването „Шатра“ ще се разкрива начина на живот на ромите в България, неговите добри и лоши страни. Предаването ще търси отговор на въпроса – могат ли известните личности да живеят с ромските си домакини и на какво могат да се научат един друг.

През пролетния сезон в ефира на Нова ТВ ще се завърне и предаването „Имаш поща”. Освен това ще продължи излъчването на комедийното шоу „Пълна лудница”. Всяка делнична вечер пък преглед на най-забавните гафове в ефира ще правят „Господари на ефира” и водещият тандем Румен Угрински и Герасим Георгиев-Геро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase