Мария Иванова със златния скункс. Снимка: Господари на ефира
fallback

Прессекретарят на президента Росен Плевнелиев – Мария Иванова, се сдоби със „Златния скункс“ на „Господари на ефира“. 

Поводът култовата статуетката да се озове в ръцете й е гафът със снимката от Колорадо по време на първото Новогодишно обръщение на Росен Плевнелиев като президент. 

От екипа на предаването издадоха, че Иванова е приела „скункса“ и изразила съжаление за допуснатата нелепа грешка, която засенчи хубавите намерения речта на държавния глава да бъде по-различна от обикновено.

Oще по темата
Какво още сподели тя по случая и кой според нея е виновен за гафа зрителите могат да разберат тази вечер в „Господари на ефира“.

Преди ден президентът Плевнелиев заяви, че се гордее с речта си на Нова година и че не отговаря за техническата реализация и визуализацията на обръщението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

borkoslav

преди 11 години

Трябваше този скункс да го връчат лично на Плевнелиев и то не само заради този гаф! Президентът отдавна си е заслужил "престижната" награда с това, че за една година единствено доказа, че е марионетка на Борисов, която изпълнява поръчки - да пусне някое и друго вето, да подложи краче на Марковска, да прави ПР на правителството по време на всичките си визити и пр... Безличен и прекалено зависим президент си имаме!

48

Илияна

преди 11 години

Много ясно, че ще вземе. Ама и на Президнета дайте един малко да се усети!! То бива гафове, ама това неговото спирка няма!

47

Деси Атанасова

преди 11 години

Покрай този гаф мисля че се отклонява вниманието от по-важните проблеми, като например некадърността на президента. Може ли да си държавен глава и да не всяваш капчица респект в хората. На всичко отгоре една реч не може да каже както трябва.

fallback