49

borkoslav

преди 11 години

Трябваше този скункс да го връчат лично на Плевнелиев и то не само заради този гаф! Президентът отдавна си е заслужил "престижната" награда с това, че за една година единствено доказа, че е марионетка на Борисов, която изпълнява поръчки - да пусне някое и друго вето, да подложи краче на Марковска, да прави ПР на правителството по време на всичките си визити и пр... Безличен и прекалено зависим президент си имаме!

48

Илияна

преди 11 години

Много ясно, че ще вземе. Ама и на Президнета дайте един малко да се усети!! То бива гафове, ама това неговото спирка няма!

47

Деси Атанасова

преди 11 години

Покрай този гаф мисля че се отклонява вниманието от по-важните проблеми, като например некадърността на президента. Може ли да си държавен глава и да не всяваш капчица респект в хората. На всичко отгоре една реч не може да каже както трябва.

46

tetris

преди 11 години

Поредната калинка в управлението на Герб. Дори и президента не може да си избере свестен екип, а какво да очакваме от него? Слаб президент със слаб екип. Това е!

45

plug_n_play

преди 11 години

Тази мацка ли го играе прессекретар? Ами аз тогава въобще не се учудвам защо Росен Плевнелиев сам си пише речите и толкова много е сгафил, явно всички покрай него не стават и са за смяна, но понеже той е лицето на всичко това - той е редно да си замине пръв.

44

p.f/d

преди 11 години

Трябваше и на Президента лично да му връчат един скункс :) Плевнелиев си е карикатура и това е :)

43

Анонимен

преди 11 години

ми заслужава:)))но наистина питам и аз като опредния - толкова ли няма какво друго да пишете? много жалко. А плевнелиев си е целия гаф завалията

42

г

преди 11 години

аууууу, крокодилллл

41

Анонимен

преди 11 години

Предлагам да уволнят планините от снимката и да се приключи с тази боза!

40

Анонимен

преди 11 години

Поредната пикла с "вишо", празна глава, но самочувствие и претенции до тавана. Между другото- в момента върви данъчната кампания. Да не забравите да декрарирате всяка стотинка ей. Мис Скункс Со на вас чакат.....то са заплати, представителни, премии, софри и привилегии.

39

Анонимен

преди 11 години

Това скунче у получило и бонус за Коледа, нали? Само така. С бонуси - напред към скунси. Заплатата е като възнаграждение само за това, че такива пресскалинки се трудят да стават сутрин и да отиват на работа. Но пък и да се работи на всичкото отгоре, и то за едата заплата, си е несправедливо. Направо робство. Бонусите са голям стимул. Да продължават калинките да стават сутрин (не особено рано) и да отиват на работа, и пак да стават, и пак да отиват... И така до една хуууууууууууууубава пенсия.

38

Анонимен

преди 11 години

А уважаваният от мен г.н Президент на Република България гордее ли се с прессекретарката си.

37

Анонимен

преди 11 години

Олеле,егати съсела!!!

36

киро

преди 11 години

тая трябва да се укове на колорадските скали като Промитей на Памир.

35

Анонимен

преди 11 години

На снимката виждам два скункса! Единият е гушнал по-малкия!

34

ИТ

преди 11 години

Президента трябваше само по-късно да каже:" Братя и сестри,знам че живеете тежко. Исках да ви разсмея,да ви вдигна настроението за ден-два и да оцените чувството ми за хумор." Щяхме да го разберем.

33

Анонимен

преди 11 години

Този гламав президент си има сумалъка гардове и пазачи и когато трябва да хапне му проверяват храната!А за този гаф тази празна Плевня си е най-виновин!Първо той не е проверил какво е заснето и второ, дори да е видял заснетото отде ще му дойде на акъла ,че това не е в България!Ами той не си познава Родината,макар че е живял в този регион!

32

Анонимен

преди 11 години

Тая ,нИ стаА и за Бг ,.....БИГ-БРАДЪР!

31

Анонимен

преди 11 години

КъФ е тоя чирос ,на снимката ....?

30

Анонимен

преди 11 години

АМАН ОТ НЕДОЕ...И НЕДОУЧЕНИ КАЛИНКИ!