Снимка: Camera LTD
fallback

Общ преглед
Още повече екшън очаква зрителите на „Под прикритие“. След отравянето на Джаро в затвора Иво е твърдо решен да завземе морските територии.

Всички наркотици и нелегални сделки по морето вече трябва да се движат от него, в противен случай наказанията на дясната му ръка Крум са жестоки. В живота на Иво ще се появи жена, издадоха от екипа на сериала. Дали нежността й ще помогне на Андонов да бъде по-малко жесток или напротив, ще се разбере скоро.

Мартин продължава да следи Куката и Иво на морето и докладва на Попов, че двамата готвят голям удар. В опит да затвърди позициите си пред новия главен секретар Попов предприема рискована акция за залавянето на Иво Андонов и Куката. Тук обаче нещо се обърква.

В трети епизод зрителите ще видят много от каскадите и преследвания с яхти и моторници, заснети през месец август на Св. Влас. В екшъна се включват няколко моторници „Зодиак”, 25-метрова яхта, поръчков мотор и хеликоптер.

В тази серия ще станем свидетели и на сцената на „Марина Диневи”, за която имаше над 15 сигнала на телефон 112, докато се е снимала през лятото.

Зрителите ще разберат още дали е жив Джаро, както и коя точно е жената до Иво тази неделя от 20.45 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

aia

преди 11 години

До Естет бих казала много много кофти римейк, "Бригада" е класика...

50

Анонимен

преди 11 години

Ако (когато) либерализират режима за носене на оръжие, такива татуирани герои ще станат по-ниски от тревата. Сега са отворени, защото малкия човек е с голи ръце и свива уши пред отворковците. Мистър Колт ще направи всички равни.

49

до 52

преди 11 години

Благодарение на кои нас?!?! Ти какъв си - ***/турчин?!? Не можеш ли да направиш разликата между американските филми и американската действителност, както и българските филми и българската действителност?? Нека ти подскажа - българските филми отразяват почти на 100% реалното състояние на България, т.е. те са по-скоро документални филми, отколкото игрални! При американските не е точно така, престъпленията не са чак толкова очевадно и нормално ежедневие, както тук в България!

fallback