51

aia

преди 11 години

До Естет бих казала много много кофти римейк, "Бригада" е класика...

50

Анонимен

преди 11 години

Ако (когато) либерализират режима за носене на оръжие, такива татуирани герои ще станат по-ниски от тревата. Сега са отворени, защото малкия човек е с голи ръце и свива уши пред отворковците. Мистър Колт ще направи всички равни.

49

до 52

преди 11 години

Благодарение на кои нас?!?! Ти какъв си - ***/турчин?!? Не можеш ли да направиш разликата между американските филми и американската действителност, както и българските филми и българската действителност?? Нека ти подскажа - българските филми отразяват почти на 100% реалното състояние на България, т.е. те са по-скоро документални филми, отколкото игрални! При американските не е точно така, престъпленията не са чак толкова очевадно и нормално ежедневие, както тук в България!

48

Анонимен

преди 11 години

Големи разбирачи у пустата България, големи мрънкалници! Ако имахте доблест и смелост да помрънкате и пред Парламента така, както мрънкате тук, цена нямаше да имате. Американците, като правят сериал "От местопрестъплението" за големите си градове, тва значи ли, че се кефят на убийците, крадците и изнасилвачите? Като правят филми за мафията, тва значи ли, че им се кефят? *** и бедни душици сте ми, драги българи! А мутрите са тук, благодарение на вас! Защото мрънкате... но само по форумите!

47

Адам Смит

преди 11 години

Татарската *** пак е недоволна, пожелавам им вместо ТВ да гледат надгробните камъни на най-близките си!!!!!!!!!

46

Хай Ванко

преди 11 години

този сериал е толкова смешен, че ми напомня "Неочаквана ваканция" - с тази разлика , че там полицаите ги бяха видиотили по идеологически съобръжения, а тук ги правят доста акълии по конюнктурни

45

Kratos

преди 11 години

Има 2 наистина качествени сериала - Спартак (3тия сезон почва на 25.01) и Живите мъртви.Под прикритие е посредствена работа ,но все пак най-добрия от БГ сериалите(то БГ сериалите по принцип са под всякаква критика,така ,че... ;))

44

Любопитен

преди 11 години

А Марина-Диневи все още ли се води на името на социално слаб пенсионер от В. Търново?

43

Анонимен

преди 11 години

супер! вече мога спокойно да го преместя в другия джоб

42

Анонимен

преди 11 години

от 45, до 46Ами ....ако не представиш солидни аргументи - не, не схващам.

41

Анонимен

преди 11 години

от 44, до 45 Обоснови се ?

40

до 44

преди 11 години

You're pathetic, миличък

39

Анонимен

преди 11 години

Не може ли просто да се зарадвате от факта, че и в България се прави кино? Ей така, само съвсем малко? Пък какво се прави е друг въпрос - киното на една страна е огледало на нрава и реалността в нея. А специално за ПП - сериала не носи посланието "стани наркобос", а показва какво реално става в държавицата ни, кой и как ни управлява. Много кратък пример - 2ри епизод и появата на "американец" ...бойко anyone ? Never go full retard!

38

CMAXHAT

преди 11 години

Тия за 23 години,освен ежедневието на мутрите от Първоначалното Натрупване на Капитала,друго не могат да измислят.

37

Анонимен

преди 11 години

Няколко добри актьори - факт! Иначе - посредствена режисура, камера, монтаж, и много продажност! "Ела във Влас... ще забравиш Барселона..." хахаха

36

баща

преди 11 години

Единствените готини персонажи в сериала са мутрите. Това ли е посланието на продуцентите към младите?

35

Анонимен

преди 11 години

Внушението на филма към младите е Станете мутри, за да живеете богато и добре. Станете като Иво, Кукута, Джаро, а не като очилатия и изхабен полицай Попов и крикатурният Шмекер под прикритие!

34

Анонимен

преди 11 години

Новият сезон е пълен крах и позорно падение! Безсрамно пробутване на марки и некадърност! Пример: роботът със сини очи и повехнала хубост Миленита. Прилича на гратисчия, качила се в градския транспорт.

33

Анонимен

преди 11 години

Иво става гей с Куката, Съни (Ирена Милянкова) възкръсва и спасява Джаро с антиотрова от вампири. Сюжетът се затяга и става все по-дебел.

32

до Киноман

преди 11 години

Лека поправка, за цар Симеон сериалът "Златният век" е невероятен за мен, разбира се трябва да отчетем факта коя година е сниман и кои поколения ще го оценят, не искам да съм негативен, но сегашните младежи едва ли ще го харесат....