Снимка: Camera LTD
fallback

Криминалните драматични моменти продължават и в трети сезон на „Под прикритие“ . След като през изминалите месеци, екипът се похвали със заснемането на екшън сцени по вода и под вода, както и вмъкна персонажите в тунелите на софийското метро, тази седмица сериалът поглежда нещата отвисоко.

Oще по темата

На над 1600 метра надморска височина снимките на хитовия сериал продължават в Рила планина.

Екшън преследване през вековните борови гори, срещи на престъпни босове, мръсни тайни и много красиви жени са само част от сцените, които ще бъдат заснети в Боровец.

Над 50 човека екип, заедно с актьорите Захари Бахаров, Ивайло Захариев, Мариан Вълев, Дария Симеонова, Снежана Макавеева, Александър Сано, както и около 30 човека специална масовка взимат участие в сцените в планината.

Снимките ще продължат до четвъртък под режисурата на Зоран Петровски. Напрегнатите моменти ще улови камерата на оператора Александър Станишев.

Съвсем скоро ще бъде обявена и датата, на която третият сезон на „Под прикритие” ще стратира в ефира на БНТ, обещават от екипа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 11 години

абе вие не разбирате от филми бе хора какво му е на този филм много си е як аз лично нямям търпение за 25 ноември за да го гледам. Вие гледате американците и си мислите че сте голямата работа..... това си е най-хубавия филм и всички актьори си играят много добре ролиите!

21

Анонимен

преди 11 години

До mlad6itoНе го гледай тогава бе пич ! Предполагам,че си такъв въпреки слабостта ти към дамските атрибути и визия . Нека да има повече такива актьори,че много стари си отидоха ! По повод Мартинчо , мисля че много добре си играе младежът,че ми омръзна от Рамбовци с празни погледи ,Шварценегеровци,Жан Клод Ван Дамовци с много мускули малко мозък,на които партнират пълчища виетнамци или китайци!

20

Гошето

преди 11 години

Лично за мен третите и особено четвърти сезони на сериалите са излишни! Зрителат е схванал основната линия на сюжета и лесно предвижда , какво би се случило в следващата сцена или епизод! Губи се тръпката от неочакваното,липсва изненадата ! Актьорите и персонажите не впечатляват с нищо ново и леко започват да стават скучни,ежедневни ! Прекрасени примери-Седем часа разлика,Софиянец в повече,Етажна собственост,за Биг и Вип брадър да не говорим.....Преиграването мисля е вредно ! Иначе са готини....

fallback