22

Анонимен

преди 11 години

абе вие не разбирате от филми бе хора какво му е на този филм много си е як аз лично нямям търпение за 25 ноември за да го гледам. Вие гледате американците и си мислите че сте голямата работа..... това си е най-хубавия филм и всички актьори си играят много добре ролиите!

21

Анонимен

преди 11 години

До mlad6itoНе го гледай тогава бе пич ! Предполагам,че си такъв въпреки слабостта ти към дамските атрибути и визия . Нека да има повече такива актьори,че много стари си отидоха ! По повод Мартинчо , мисля че много добре си играе младежът,че ми омръзна от Рамбовци с празни погледи ,Шварценегеровци,Жан Клод Ван Дамовци с много мускули малко мозък,на които партнират пълчища виетнамци или китайци!

20

Гошето

преди 11 години

Лично за мен третите и особено четвърти сезони на сериалите са излишни! Зрителат е схванал основната линия на сюжета и лесно предвижда , какво би се случило в следващата сцена или епизод! Губи се тръпката от неочакваното,липсва изненадата ! Актьорите и персонажите не впечатляват с нищо ново и леко започват да стават скучни,ежедневни ! Прекрасени примери-Седем часа разлика,Софиянец в повече,Етажна собственост,за Биг и Вип брадър да не говорим.....Преиграването мисля е вредно ! Иначе са готини....

19

Анонимен

преди 11 години

До mlad6itoми явно са по-добри от теб... щом ти седиш с останалите *** на стола в момента и ги плюеш :)

18

Гошо Тъпото

преди 11 години

Каня екипа от артисти,сценаристи и режисьори да...снима в Кривунделово.Това е голямо предизвикателство за тях,защото всичко при нас е...автентично;без асвалт,порутени къщи,вода тече по чешмите само кога вали...дъжд,хляб карат в хоремага един път в седмица(добре че поне той...работи постоянно),духне ли...вятър тока спира и всички тук сме...под прикритие.Сериалът е...хитов и се гледа в целия свят;да дойдат в Кривунделово и да ни...направят една безплатна реклама.

17

Даниел до 1

преди 11 години

Аз пък не знам кой гледа биг брадърс и защо си хабят времето толкоз много хора за тъпотии.

16

студент

преди 11 години

Няма филми като "Черните ангели", " По дирята на безследно изчезналите", "Осмият", "Сам сред вълци", "Зарево над Драва"...

15

mlad6ito

преди 11 години

тоя бълхаров вече почва да ме дразни много се вживя това момче гледам го по интервюта и навсякъде все е кисел все е в ролята на "лошото момче" а той горкия некво умрело актьорче и се помисли за орижинъл генкста разбираш уи. а тоя мартинчо в главната роля просто е немам думи пълно дръвце, иначе филма ми харесва много.

14

полудевам полечка

преди 11 години

Що направо не си пуснат порното, а ни измъчват с блудкави сценарии.

13

до 12

преди 11 години

Това ли са любимите ти филми от онова време?! Аз не съм гледал нито един от тях...

12

до 11

преди 11 години

Гледай "Петимата от Ремс", "А бяхме млади", "Човекът от народа" и не се изказвай за съвременното българско кино!

11

Анонимен

преди 11 години

Да погледат българско кино отпреди избухването на "демокрацията" у нас и да се поучат...

10

анонимен

преди 11 години

поредната българска помия..ех бездарници

9

до 2

преди 11 години

Безспорно - хвалбар. Искам постна пица.

8

Анонимен

преди 11 години

Ясно, както в живота - накрая бандитите ще победят, ще се оженят за чалга певиците и всички три дни яли пили и се веселили.

7

Анонимен

преди 11 години

трябва да включат повече фолк и голотии в 3-тия сезон, така и така са с знак +16

6

Ваня

преди 11 години

до 1,аз го гледам и гледам всички бълг сериали които сега се излъчват,всеки преценя за себе си, не съм чула да е задължително да се гледа,който иска гледа,който иска не.предпочитам всичко което е бълг пред турските сериали които ни заляха.

5

Дръж се земьо - шоп

преди 11 години

"Съвсем скоро ще бъде обявена и датата, на която третият сезон на Под прикритие ще стратира в ефира на БНТ, обещават от екипа. "Той, че ще стартира скоро е ясно, а вие кога ще се стартирате да пишете грамотно? Блоговете, които чета са с по-добър изказ и правопис от вашия.

4

болярин

преди 11 години

Само Етър!

3

optimist

преди 11 години

Аре бе колко време го чакаме тоя сезон?! Аз бях забравил въобще, че съм го гледал филма ;)