Снимка: VIP Brother
fallback

Тази седмица номинирани за изгонване от VIP Brother са Ники Мартинов, Бони и отново Владо и Ирен.

Ники получи служебна номинация, след като неговият тим загуби седмичната игра срещу отбора на Юлиян Константинов, който пък стана глава на Къщата.

Като такъв Константинов посочи за изгонване Бони, тъй като много трудно му вървяла комуникацията с нея и била неискрена.

Съквартирантите пък за втора поредна седмица поискаха да изгонят от Къщата Ирен Кривошиева и Владо, които участват като един играч.

Отново трън в очите на участниците във VIP Brother беше Владо. Съквартирантите смятат, че той създава напрежение в Къщата. Според  Фънки синът на Стефан Данаилов напряга атмосферата, а и проповедите му му идвали в повече.

За Никол той бил объркана, а Златка пък го номинира, защото Ирен й казала, че Владо иска да напусне Къщата.

Мариана пък трудно общувала с него. А желанието на Люси беше чрез номинацията си да му даде възможност да усети любовта на публиката извън Къщата.

Тази седмица от елиминации се спасиха Фънки и Люси, които отнесоха доста номинации от съквартирантите, като бяха посочени за едни от най-силните играчи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Eli

преди 11 години

Беше повече от жалка. Циркаджийка. Проста, необразована, родила извънбрачно дете от семеен, интригантка...това ли ви е примера, който трябва да показвате всяка вечер, а Ники, който определено беше предизвикван от тази лицемерка, набутахте в ***.Много сте долни.Вероятно мръснишките игри са вашата същност.

80

мая иванова

преди 11 години

тази Ирен не я ли е срам , родила едно дете и обвинява Патрашкова че като тя роди , тогава да говори .....Ирен самата ти каза че си била ЖЕНЕНА И БРЕМЕННА НО МЪЖА ТИ БИЛ НИСЪК И ГРОЗЕН как така ще му родиш дете....хахахахха ....и тогава си абортирала и си забременяла от Стефан Данаилов дали си вув ред а ...и сега целия свят ти е крив ,,,горкия Данаилов как ли ти направи дете ....ти си за лудницата ,,,,,,,след 6 брака да беше родила и на още един дете ......ти не си луда ти си многоЛУДА

79

Най-големия

преди 11 години

Mалии, Фънки, дебелата ***, как ще я наредя на финала... Искаш ли да питаме във форума кой е по-голям - Иван, селският *** или Фънки, дибелата ***?

fallback