Владо Данаилов подразни съквартирантите. Снимка: архив, Булфото
fallback

Бони, Ирен Кривошиева и синът й Владимр, както и певицата Аксиния  са заплашени да напуснат къщата на VIP Brother тази седмица.

Бони получи служебна номинация, тъй като тя беше капитан на загубилия отбор в оспорвана номинационна игра срещу тима на Кристина Патрашкова.

Съквартирантите трябваше да отговарят на въпроси и да търпят „удари” с вкусни ястия.

Никол се оказа скритото оръжие на синия отбор на Патрашкова. Тя бе безпогрешен във всички въпроси, свързани с история и България. Сините победиха с 10 точки срещу 7 на червените.

Устата журналистка пък стана господар на Къщата и определи третия номиниран за изгонване – Аксиния.

Основният мотив на Патрашкова беше, че певицата използвала престоя си в Къщата да поддържа физическата си форма и имало по-интересни играчи от нея.

Самите съквартиранти пък номинираха най-много Ирен Кривошиева и сина й Владимр, които участват като един играч.

Мариана Попова се изрази най-цветно с обяснението си за поведението на Владо. Тя не желае да прекара и ден повече с човек, „който пърди на всеслушание в тесни пространства".

Това беше и аргументът на всички останали, които номинираха Владимир. Както и това, че синът на Ирен Кривошиева не се къпел.

Къци Вапцаров и Фънки, сочен от съквартирантите като един от най-силните играчи”, отнесоха също доста номинации, но ще останат поне още една седмица в Къщата.

Тази вечер съквартирантите посрещнаха още един нов играч – Камелия. Нея обаче звездният тим ще нарича Софи, защото всички мислят, че тя наистина се казва така. Биг Брадър пусна на съквартирантите заблуждаващо видео, в което се твърдеше, че Софи е бившата годеница на немски принц.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

111

milen4o

преди 11 години

mangoto boni da si odi ueeeeeeeeee

110

Охо Бохо

преди 11 години

Аууу,колко много *** на толкова малко място.Пред и зад екрана .

109

Анонимен

преди 11 години

не разбирам Бонка какъв Вип е !? Злобна и противна, черна и вампирясала...отврат. Да я махат вече тая от там.

fallback