111

milen4o

преди 11 години

mangoto boni da si odi ueeeeeeeeee

110

Охо Бохо

преди 11 години

Аууу,колко много *** на толкова малко място.Пред и зад екрана .

109

Анонимен

преди 11 години

не разбирам Бонка какъв Вип е !? Злобна и противна, черна и вампирясала...отврат. Да я махат вече тая от там.

108

тук наистина

преди 11 години

никой не преглежда поне заглавията за грешки:"......неприятното поведението на Владимир"става рецидив, а така се формира езикова култура, поне у младите

107

ixtlan

преди 11 години

Ще се мандъхерцът всички , Владо ще ПЪРДИ, а Къци ще ражда КЪЦИТА в ефир...

106

секс влакче

преди 11 години

Влакче ще е - фънки мандъхерца брадъра, брадъра къци, а къци - фънки. Ще направят пръстен. Ако се включат ники и юлиян може да стане и гривна. Само живко не знам дали ще мъндахерца или ще свири на дудук.

105

неразбрал

преди 11 години

Да го *** съвсем съ опелтечих. Са последно Фънки на Къци ли ще го намадахерца или на големия Брадър, или първо ще мандахерца Брадъра и после Къци. Ба си да не им прави тройка влакче - Фънки мандахерца Брадъра, Брадъра мандахерца Къци.Ба си бъркотията, са ша му хакна две ракии и всичко ще ми се изясни.

104

пръдлешко

преди 11 години

Много важно, изпърдял се Владко и го направиха егати и националния въпрос. Може да го е направил без да иска, да е мислил да го пусне по терлици, пък г.ъза му да му е направил номер и да се е изфучал звучно. Какво друго му остава освен да се изхили в тая ситуация. Пък може да иска да ги провокира газово, я ги виж какви са възмутени нашите псевдо звИздИ. Влади е един своеобразен газово г.ъзов Хауърд Стърн.

103

До 109

преди 11 години

Ти пък защо четеш?Хората пишат за да се разтоварят от напрегнатото ежедневие.Това не е официалната страница на БАН,за да коментираме научни открития.Но щом толкова държиш на сериозния тон,просто си представи,че се намираш на семинар по гастроентерология под надслов "Проблеми на честото отделяне на газове през аналния отвор".

102

Жоро-Дебелия

преди 11 години

Тази Златка с тая *** тея бозки и теа крака е само да я надупиш до стената и да и го нафрафулиш до корен.

101

Ебачев-Правачев

преди 11 години

Начи искам да са изразя бях на гурбет в либия...за кво стаа въпрос?!По принцип тва нашти випове са лоши...те излъчват едно лошо предсказание а на мене лично ако ми падне Златка така ше и го отпуам в гъзъ че и майкя и ше изреве.

100

Природозащитник

преди 11 години

Владко не може да вземе думата от стрина Бонка и за това се е изказал...от друго място.Не е виновно момчето,сигурно има проблем с перисталтиката на червата или просто е решил да се противопостави на газовата криза,като газифицира къщата на брадъра.

99

Бай Брадър

преди 11 години

Говооори Бай Брадър,всички пръдльовци и *** да напуснат къщата!Абе къде тръгнахте всички?!?

98

неразбрал

преди 11 години

Фънки намандахерца ли го вече на Къци?!

97

чарли

преди 11 години

Само простотии пишете.

96

ixtlan

преди 11 години

Ако го мандахерцат до края на предаването ще се родят КЪЦИТА... :-)

95

Стрина

преди 11 години

Снощи гледах малко и нищо не разбрах,ама видях какво има в къщата много пари и много глезотии,а пък Кънчев вика дайте още обадете се на SMS.Седна дума предаване за баламурници.

94

Овощар

преди 11 години

Къци нали постоянно иска плодове от Биг Брадър,сигурно от тях тайно е започнал да пърди,за това Фънки го не ще...!

93

преди 11 години

За да не *** да им сложат по един мамул в ***...Аз съм "ЗА" - а нЕкой е пръднал, а сичкУтУ става на пуканки

92

осведомен

преди 11 години

Бре и аз това питам от три дена насам, ама всички мълчат. Явно на фънки ще му поставят мисия тайно да го нахака на Къци?! Ако Къци усети че са му го нахакали , мисията се счита за неуспешмна, ако ли не Къци ще го мандахерцат всяка вечер докато свърши Биг Брадъра.