Журналистката беше първата напуснала. Снимка: Булфото
fallback

Соня Колтуклиева бе първата ВИП персона, която напусна къщата на брадърите. Устатата журналистка бе победена в директен двубой за любовта на зрителите от Къци Вапцаров, който остава още поне една седмица в шоуто.

Колтуклиева, която бе номинирана за изгонване еднолично от Фънки, не показа изненада при обявяването на резултатите и си тръгна, след като се прегърна с останалите съквартиранти, които не я долюбваха.

Първият спасен от зрителите бе Орлин Павлов, който събра най-много положителен вот на зрителите. Big Brother сбъдна желанието му да полети с парашут.

Къци пък получи първия си урок по борба лично от шампионката Станка Златева, докато Соня наизусти стъпките на тангото.

Изпълнението й обаче не стопли сърцата на зрителите, които я изгониха след само една седмица престой.

Колтуклиева бе категорична, че къщата няма да й липсва и че най-голямата интригантка вътре е колежката й Кристина Патрашкова. Журналистката призова зрителите да бъдат честни и открити, каквото и да им струва това.

Мястото й беше заето от певицата Люси Дяковска, а след нея в къщата влезе и актьорът Иван Ласкин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Соня Колтук - внучка

преди 11 години

Браво, бабенце! Земи ги насери тия провансалци и аре да си одим у Ло-о-ондон! Па ния сме аристократи, *** бабо, не им се спичай на тия завистници, дето гий яд че имаме пари и сме красиви ВИПаджийски! Гордея се с теб бабо Сонче Бонбонче! Да живей Петрич и Марикостиново!

63

Соня Немска Колтукли

преди 11 години

Завистници!!! Яд ви е , че съм млада, хубава, дори красива, още не ползувам очила и имам само 4кила и 670 драма силикон в мозАка.!!! Аре ***!

62

Т.Кар.

преди 11 години

Халва, закривай БИГ Брадърчето, брато! След Колтуклийката от лондонски Петрич всички Патрашки, Баги, Фънкита не предат вече. Оти ти изгърме чеховката ***..., пардонь, пушка, още в интродукцията. Сончето, по законите на жанра, требеше да пръдне в трето действие, а ти, опитен финансов нюхач, я похарчи бадева още в първите секунди, досущ като набързо свършил блед юноша!

fallback