Златка Димитрова. Снимка: Булфото

Черната Златка достигна до нови висини, като за няколко минути разбърка цялата географска карта на Европа.

Плеймейтката имаше мисия да познае поне 6 столици на посочени 10 държави.

Първото запецване дойде при Великобритания. След като бе написала Англия, все пак с малко помощ от Биг Брадър смени на Лондон.

Истинско недоумение обаче настъпи не само сред съквартирантите, които наблюдаваха мисията й, но със сигурност и сред зрителите, когато трябваше да нанесе на картата столиците на Сърбия и Румъния. Тя получи жокер, че и двете започват с името на бившия й любим.

Без много да се замисля тя заложи за столица на Сърбия - Босна, а северната ни съседка може би трябва да се гордее, че столицата й се казва Белгия!

В крайна сметка мисията на Златка се оказа неуспешна.Но тя не се притесни толкова, че не знае, а се разрева, че ще лиши другите от парти.

Бившето й гадже Благой Иванов видимо потъна от срам и сведе глава, докато другите изразяваха своето учудване от географските познания на Златка.

"Никога не съм се определяла като начетен човек, не мисля че има нещо притеснително. Хубаво е да се знаят от обща култура, както се казва", заяви Златка Димитрова.

Най-искрена от съквартирантите се оказа Кристина Патрашкова, която заяви в прав текст, че това е голям срам и не може такива хора да бъдат известни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase