Съпругата на Стефан Данаилов застана твърдо зад него. Снимка: Булфото
fallback

В новото издание на VIP Brother със сигурност ще засегне много лично семейството на големия актьор Стефан Данаилов.

Както е известно в Къщата ще влязат Ирен Кривошиева и нейният син, за когото се смята, че е извънбрачно дете на Данаилов.

Час преди старта на шоуто, в студиото на "Всяка неделя", силно и запомнящо се интервю даде съпругата на актьора - Мария.

"Няма със Стефан да се обръщаме назад. Ако има на този свят човек, който ми е мил, това е той. Живяли сме толкова дълго и щастливо заедно", заяви Мария Данаилова.

Тя заяви, че не я интересува дали е истина за извънбрачното дете на съпруга си и беше категорична, че няма да допуснат да се подиграват с нейния спътник в живота.

"Не съм агресивна и няма да тръгна да отмъщавам. На всеки съм готова да подам ръка. Не знам защо са взели решението да участват в шоуто, те са взели това решение. Не искам да ги оправдавам, не ги и упреквам. Лично аз няма да гледам това предаване, защото така съм възпитана, патриархално. Не искам да следя "Златки", допълни Мария Димитрова пред Кеворкян.

Скандалът с извънбрачното дете на Стефан Данаилов гръмна преди малко повече от година, когато Ирен Кривошиева и Владимир дадоха серия от интервюта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

140

зритеил

преди 9 години

стефан данаилов е едно нагло и алчно комунистическо бездарие, син на партизански генерал, направил кариера без талант, само с протекции от бкп и бсп, изоставил сина си, излъгал много жени, възползвал се от властта, един ***, червен богаташ и лакей и глашатай на бспизобщо лицемер отвсякъде слаб артист, много слаб, като млад разчиташе на външността си, а сега е каприкатура

139

марти

преди 11 години

МАКСИМ ГЕНЧЕВ ОБЯВИ ВОЙНА НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ:ЛАМБО ПОСЕЧЕ МНОГО ЧОВЕШКИ СЪДБИ!- СТЕФАН Е ТАРИКАТ ТОЙ ПАРАФИРА МИЛИОН И ПОЛОВИНА ЗА ФИЛМ И СЛЕД ТОВА ИГРАЕ В НЕГО ЧИСТ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. И НИКОЙ НЕ ГО ЗАКАЧА!- ЦЯЛАТА МУ ДЕЙНОСТ КАТО МИНИСТЪР Е СВЪРЗАНА С ПРОСПЕРИТЕТА НА ФИРМАТА НА ДОВЕДЕНИЯ МУ СИН РОСЕН ЦАНКОВ

138

Анонимен

преди 11 години

Стефан Данаилов е един бездарен артист и комунист, алчен, лицемерен, станал соц звезда заради комунистическо партизанския си произход, а всъщност не може да изгради и най-простата роля, защото позира, а не играе - просто е едно нищо на сцената и на екрана, една пародия на артист!

fallback